Simona Halep, vacanță alături de Darren Cahill. Reacția sportivei

De Ioana Tătaru, pe
Simona Halep și Darren Cahill își petrec împreună vacanța la schi, în Austria. Deși cei doi nu mai colaborează pe plan profesional, aceștia au rămas în relații foarte bune.

Simona Halep: „Să câștigi este important, dar prieteniile sunt pentru totdeauna”

Simona Halep a postat pe pagina de Instagram o galerie de fotografii, în care apare într-o stațiune de schi din Austria, alături de prieteni și de fostul său antrenor de tenis, Darren Cahill: „Să câștigi este important, dar prieteniile sunt pentru totdeauna”, a scris Halep la descrierea pozei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Winning is important but friendships are forever 😊 @dc10s

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep) pe

Darren Cahill: „Îți mulțumesc pentru incredibila vacanță de final de an, Simona”

Și Darren Cahill a postat pe contul lui de Instagram, o fotografie alături de Simona: „Îți mulțumesc pentru incredibila vacanță de final de an, Simona. Schiul te așteaptă pentru când te vei retrage…în vreo zece ani. O echipă grozavă!”, a scris Cahill la descrierea fotografiei.

 

Alături de Simona Halep și Darren Cahill au mai fost și Andrei Cristofor, fizioterapeutul locului 1 WTA, dar și Teo Cercel, cel mai vechi membru din staff-ul Simonei, împreună cu familia sa, Alina Tecșor-Cercel, antrenoarea echipei de Fed Cup a României și băiețelul celor doi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#greattrip #greatpeople #greatholiday #greatphotoshootingwiththeequipment🤣🙈🙊🤷🏼‍♀️

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep) pe


În urmă cu aproximativ 2 săptămâni, Darren Cahill a anunțat pe contul personal de Instagram că va înceta colaborarea cu Simona Halep, din motive personale, după patru ani de rezultate notabile. Simona a hotărât să nu mai angajeze un antrenor în perioada următoare, dorind să participe pe cont propriu la câteva turnee, în startul sezonului 2019.

Citește și: -Simona Halep a fost desemnată cea mai bună câștigătoare a anului 2018, de către WTA. Cum s-a fotografiat sportiva

-Simona Halep este pe primul loc și în topul câștigurilor din tenis în 2018. Cât a obținut românca

Sursă foto: Instagram, Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter