Simona Halep și-a dezvăluit marele secret: ”Mi-e mai uşor să mă preţuiesc”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 27 august 2019, 15:16
Simona Halep va debuta în această seară la US Open. Jucătoarea de tenis este în cea mai bună formă și este pregătită să obțină o nouă performanță.

Simona Halep, în vârstă de 27 de ani, a clacat de multe ori pe terenul de tenis, chiar și atunci când era la un pas de a fi câștigătoare. Sportiva părea că se lăsa învinsă nicidecum de adversară, ci de propriile sale frici, însă toată această situațiede acum aparține strict trecutului. Simona Halep a dezvăluit care este marele secret care o ține în formă, dincolo de antrenamentele fizice:

“Lucrez cu o doamnă psiholog de aproape doi ani şi m-a învăţat nişte exerciţii pentru a trece peste aceste stări de nervozitate. M-a ajutat să mă accept aşa cum sunt, chiar dacă sunt o persoană emotivă, şi, din momentul acela, am început să îmi controlez emoţiile pe teren. Am început să mă preţuiesc mai mult ca persoană, să mă apreciez mai mult când fac lucruri bune şi, atunci când fac greşeli, să le accept. Acum, acceptând greşeala, mi-e mai uşor să mă preţuiesc” , – a declarat Simona Halep la TVR.

Sursă foto: arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter