Simon Cowell s-a logodit cu Lauren Silverman. Unde a avut loc cererea în căsătorie

De Unica.ro, pe

Simon Cowell, cunoscutul jurat de la American Idol și X Factor, a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Lauren Silverman. Cei doi formează un cuplu de mai bine de zece ani.

Simon Cowell (62 de ani) și Lauren Silverman s-au cunoscut în anul 2004, dar și-au făcut publică relația în 2013, atunci când s-a aflat că vor avea primul copil împreună.

La acel moment Lauren era căsătorită cu Andrew Silverman, un prieten bun al producătorului de televiziune. Divorțul dintre aceasta și fostul soț s-a finalizat în decembrie 2013, potrivit spynews.ro.

E ceva de care nu sunt mândru și nu am vrut să se întâmple, să rănesc pe cineva. Pur și simplu s-a întâmplat. Trebuie să îți asumi și să-i faci față. Trebuie să accepți responsabilitatea și criticile, a mărturisit Cowell atunci.

Simon Cowell și-a cerut iubita în căsătorie în Ajunul Crăciunului

Producătorul de televiziune și-a cerut iubita în căsătorie în Ajunul Crăciunului. Cei doi se aflau într-o vacanță de familie în Barbados, alături de fiul lor de 7 ani, Eric, și Adam, fiul cel mare al lui Lauren din căsnicia anterioară cu Andrew Silverman.

Citește și: Sportiva româncă Ana Manea a recunoscut că are o relație cu o femeie

Dragoș Dolănescu, fiul lui Ion Dolănescu, s-a vaccinat anti-Covid-19 de 5 ori

Marina Almășan, dezvăluiri neașteptate despre căsnicia cu Victor Socaciu: „Acum am dreptul să vorbesc despre ce nu s-a spus!”

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit? Ce s-a întâmplat între ei în Zanzibar

Logodna lor a fost confirmată și de reprezentanții lui Simon Cowell miercuri, 12 ianuarie 2022.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter