Silvia Dumitrescu dezvăluie secretul dietei cu care a reușit să slăbească

De Mădălina Manole, pe
Silvia Dumitrescu, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste ale generației de aur a muzicii ușoare românești, a reușit să slăbească 15 kilograme, încă din această primăvară artista afișând o siluetă de invidiat.

Silvia Dumitrescu a dezvăluit că a ținut dietă și că secretul pierderii kilogramelor în plus într-un timp relativ scurt a constat în câteva mici secrete, unul dintre acestea, – și cel mai important, fiind că a respectat cu strictețe programul orelor de masă: „Dimineața la ora 10:00 micul-dejun, la 12:00 prânzul și la 18:00 masa de seara, e strict. Mănânc și paste câteodată, dar nu mă omor. Mănânc pește dacă mi-e poftă, salata îmi place mult. Salata de roșii cu puțină verdeață. Sunt lucruri obișnuite, am ținut un regim care mi s-a potrivit. M-am abținut de la lucrurile care îmi plac”,  a mărturisit Silvia Dumitrescu în emisiunea Agenția VIP de la Antena Stars.

Silvia Dumitrescu a recunoscut că și sfatul medicului a contat foarte mult în susținerea dietei, cu atât mai mult cu cât kilogramele în plus sunt o amenințare pentru sănătate: „Greutatea o duci cu tine și mă săturasem. Am început să renunț la dulciuri, dar mai mâncam o bucățică mică de ciocolată amăruie, însă, am avut restricții pe care mi le-am impus și de la medic, pentru colesterol și am început să scot mai multe lucruri, mai ales pâine, frișcă, smântână, brânză.”

Citește și – Mara Bănică a dezvăluit dieta cu care a slăbit 15 kilograme

Citește și – Dieta Corinei Dănilă. Cum a slăbit 19 kg și cum reușește să se mențină

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter