Sharon Osbourne, testată pozitiv pentru COVID-19. Cum se simte soţia lui Ozzy Osbourne

De Unica.ro, pe
Sharon Osbourne, soţia și managerul cântărețului Ozzy Osbourne, a fost testată pozitiv pentru COVID-19. Aceasta a tansmis printr-un mesaj pe rețelele de socializare cum se simte.

Sharon Osbourne, în vârstă de 68 de ani, și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că are COVID-19. Vedeta, una dintre prezentatoarele emisiunii „The Talk”, a precizat și faptul că celebrul ei soț, Ozzy Osbourne, nu a fost infectat.

Citește online gratuit numărul de decembrie al revistei Unica AICI.

„Am vrut să împărtăşesc că testul meu pentru Covid-19 a fost pozitiv. După o scurtă internare, mă recuperez acum într-un loc departe de Ozzy (care a avut rezultat negativ) în timp ce The Talk este în pauză. Vă rog să rămâneţi în siguranţă şi sănătoşi”, a spus vedeta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Osbourne (@sharonosbourne)

Ozzy Osbourne, în vârstă de 72 de ani, a dezvăluit la începutul acestui an că a fost diagnosticat cu boala Parkinson. Acesta se confruntă de mai mult timp cu serioase probleme de sănătate. Anul trecut a suferit o operație la gât și a mărturisit că 2019 a fost pentru el „cel mai urât, lung şi dureros an din viaţa mea”. Starul rock se teme acum de o posibilă infectare cu SARS-CoV-2, dat fiind faptul că are probleme cu plămânii.

Citește și: Ozzy Osbourne, de nerecunoscut. Cum arată acum artistul

„Am emfizem, aşa că, dacă iau acest virus, sunt distrus”, a mărturisit el într-un interviu acordat revistei GQ, potrivit hollywoodreporter.com.

În luna septembrie, Sharon Osbourne mărturisea în emisiunea „The Talk” că nepoata ei în vârstă de 3 ani, Minnie, fiica lui Jack Osbourne, a fost testată pozitiv pentru COVID-19.

Sursă foto: Profimedia

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter