Kelly Osbourne, de nerecunoscut la doar câteva luni după ce a născut. Cum arată astăzi fiica lui Ozzy Osbourne / Foto

De Raluca Vițu, pe

Kelly Osbourne și-a uimit fanii pe rețelele de socializare cu cele mai recente fotografii.

În vârstă de 38 de ani, fiica faimosului cântăreț și fost solist de la Black Sabbath, Ozzy Osbourne, este de nerecunoscut, etalându-și silueta mai subțire ca niciodată, la doar câteva luni după ce a adus pe lume primul ei copil.

Fiica lui Ozzy Osbourne a reușit să dea jos toate kilogramele acumulate în timpul sarcinii și arată mai bine ca niciodată.

Citeşte şi: Kelly Osbourne a dezvăluit ce operație a făcut pentru a slăbi 40 de kilograme

Kelly a născut la începutul acestui an, pe 4 ianuarie. Ea și iubitul ei, Sid Wilson, au devenit părinții unui băiat pe care nu au dorit să-l expună, până acum, fanilor în mediul online.

Vezi în GALERIA FOTO cum arată astăzi Kelly Osbourne.

“Nu lasă nicio poză cu el să scape pe internet, sunt atât de mândră de ea!” – a zis Sharon Osbourne, mama lui Kelly, la scurt timp după ce a devenit bunică.

“Nu sunt pregătită să arăt lumii chipul lui. Doar eu decid când dau informații despre bebelușul meu” – a precizat, la rândul ei, Kelly.

Citeşte şi: Şocant! Kelly Osbourne a suferit o criză convulsivă în timpul emisiunii sale

Kelly Osbourne a dezvăluit că este însărcinată în luna mai mai a anului trecut,  după ce, o bună perioadă de timp, a lipsit din atenția publiculul.

Citeşte și: Kelly Osbourne, de nerecunoscut pe străzile din Malibu. Cum a fost surprinsă de paparazzi

„Știu că am fost tăcută în ultimele luni, așa că m-am gândit să vă spun tuturor de ce… Sunt entuziasmată să anunț că voi fi mamă. Sunt mai mult decât fericită, sunt extaziată!”

Sarcina lui Osbourne nu a fost lipsită de provocări. Ea fost diagnosticată, în al treilea trimestru, cu diabet gestațional. Potrivit experților în sănătate, 2% până la 10% dintre femeile însărcinate dezvoltă această afecțiunea, care este cauzată de faptul că organismul nu este capabil să producă suficientă insulină în timpul sarcinii.

Citeşte şi: Ce fund lăsat are! Kelly Osbourne arată urât în costum de baie

Vedeta spunea la vremea respectivă că simptomele pe care le-a avut au inclus creșterea în greutate, oboseală și umflarea gleznelor. După aflarea diagnosticului ei, Osbourne a renunțat să mai consume zahăr procesat.

Înainte de a rămâne însărcinată, Kelly a renunțat la consumul de droguri și alcool, vicii cu care se lupat de ani buni.

„Mi-ar fi plăcut să am copii până acum, dar asta nu a fost să fie”, a spus Osbourne în timpul unei apariții la „Red Table Talk” în aprilie 2021.

„Nu aș fi fost deloc o mamă bună. Pentru că eram acea dependentă nebună care spunea: ‘Oh, da, voi înceta să mă droghez când voi rămâne însărcinată, pentru că trebuie să o fac’. E o nebunie să gândești așa.”

Kelly Osbourne a avut probleme mari cu kilogramele suplimentare de-a lungul vieții. În cele din urmă, ea a decis să-și facă o intervenție la nivelul stomacului pentru a reuși să slăbească. După ce și-a pus inel gastric, vedeta a dat jos 40 de kilograme.

“Nu îmi pasă ce crede lumea. Am făcut-o și sunt mândră de asta, mi-am pus inel gastric. A fost cea mai bună decizie pe care am luat-o în viața mea! Mereu am fost genul de persoană care mânca pe fond emoțional. Am înlocuit drogurile cu mâncarea și am continuat să mă îngraș. Când sunt supărată, uit de orice dietă”  – povestea vedeta, în urmă cu ceva timp.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter