Ozzy Osbourne va fi suspus unei intervenții chirurgicale dificile: „Îi va influența restul vieții”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 13 iunie 2022, 11:32

Ozzy Osbourne va fi supus astăzi, 13 iunie, unei intervenții chirurgicale dificile, care i-ar putea influența tot restul vieții, după cum a transmis soția cântărețului, Sharon.

Ozzy Osbourne va trece astăzi printr-o operație complicată care „o să-i influențeze, într-adevăr, restul vieții”, a mărturisit soția sa săptămâna trecută, în cadrul unui talk show britanic, potrivit New York Post.

Ea nu a oferit mai multe detalii despre operație, dar rockerul în vârstă de 73 de ani spunea în urmă cu ceva timp că așteaptă alte operații la nivelul gâtului. Artistul a suferit un accident cu bicicleta în 2003, în urma căruia s-a ales cu șuruburi metalice în coloana vertebrală. În 2019 a căzut în casa din Los Angeles și s-a ales cu leziuni la spate și gât, după ce și-a dislocat tijele metalice pe care le avea montate, potrivit spynews.ro.

Citește și: Ce este mononucleoza cronică, boala cu care a fost diagnosticat Justin Bieber

LIVE UPDATE: Război în Ucraina

Răsturnare de situație în cazul despărțirii cuplului Shakira-Pique. Ce dezvăluiri au făcut apropiații lor

Vlăduța Lupău se va muta în curând în noua casă. Cum arată și unde se află

Ozzy Osbourne, care suferă și de boala Parkinson, a fost supus de atunci mai multor operații la nivelului gâtului.

Sunt în așteptarea altor operații la nivelul gâtului. Nu pot să merg cum trebuie în perioada asta. Fac terapie fizică în fiecare dimineață. Sunt mai bine oarecum, dar departe de cum vreau să fiu pentru a putea să mă întorc la concerte, dezvăluia artistul în luna mai.

Sharon Osbourne a mai dezvăluit că ea și soțul ei vor sărbători 40 de ani de căsnicie în data de 1 iulie. De asemenea, peste câteva săptămâni fiul lor va deveni tată.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter