Sexy eroine din filme. Tu cu cine semeni?

De Geanina Burlancea, pe

Curajoase, puternice dar mai ales sexy, conduse de iubire sau de dorinţa de a face mai bună lumea în care trăiesc, eroinele din filmele noastre preferate ne arată ce inseamnă să fii o super femeie.
 

Evelyn Salt în interpretarea Angelinei Jolie

În producţia Salt (2010), Evelyn Salt este agent operativ al CIA, iar un dezertor rus pe care ei îl capturează o acuză că ar fi spion rus şi că urmează să îl ucidă pe preşedintele american. Încercând să se salveze, Evelyn alege să fugă, atrăgând, astfel, tot mai multe suspiciuni privind adevărata sa identitate. Cu tot misterul adunat în jurul ei, aflăm că fusese antrenată de mică să devină agent federal, însă cu un singur scop: pentru a-i pedepsi pe cei ce au desfigurat-o şi au lăsat-o orfană când încă era foarte mică.

Sexy eroine din filme. Tu cu cine semeni?

Catwoman (2004) prinde viaţă prin Halle Berry

O femeie timidă, lipsită de încredere în destinul ei este ucisă. Ea se reîncarnează într-un personaj cu abilităţi de felină şi deghizată în costum de piele neagră, colindă noaptea oraşul în încercarea de a afla cine şi de ce a ucis-o în viaţa anterioară. Construit în acest fel, filmul vrea să trasmită o importantă lecţie de viaţă: fiecare dintre noi îşi poate schimba destinul.

Sexy eroine din filme. Tu cu cine semeni?

Selene – Kate Beckinsale în Underwold (2012)

Eroina seriei Underworld este sortită să treacă prin cele mai grele încercări care îi pot fi date unui om sau unui… vampir: pierderea iubitului, apoi a copilului şi ameninţarea dispariţiei speciei din care face parte. Trezită după 12 ani din criogenare, Selene află toate acestea şi începe lupta de salvare a fiicei sale din mâinile oamenilor. Selene este femeia căreia i-au mai rămas puţine lucruri în viaţă, însă  esenţiale şi de aceea este hotărâtă să le apere cu preţul vieţii.

Sexy eroine din filme. Tu cu cine semeni?

The Bride – Kill Bill (2003)

În timpul unei repetiţii de nuntă, participanţii sunt ucizi de o bandă de asasini. Mireasa (Uma Thurman) supravieţuieşte, dar rămâne în comă câţiva ani. Când îşi revine începe să plănuiască minuţios răzbunarea şi, înarmată cu o sabie special faurită de maestrul său kung fu, îşi face o listă cu toţi cei pe care trebuie să îi ucidă. Primul pe listă, Bill, tatăl copilului ei şi omul care a comandat masacrul. Rând pe rând, agresorii se transformă in victimele acestei femei incredibil de periculoase, al cărei mod de viaţă e răzbunarea.

Sexy eroine din filme. Tu cu cine semeni?

Elisabeth Swann – Piraţii din Caraibe (2006)

Mărul discordiei în această aventură îl reprezintă o comoară a aztecilor pe care Jack Sparrow trebuie să o găsească pentru a se elibera de un blestem. Însă şi pe urma lui este cineva care l-a ajutat să scape de autorităţi şi de aceea viaţa acestuia şi a logodnicei sale Elisabeth (Keira Knightley) este in pericol. Ameninţaţi cu spânzurătoarea în prag de nuntă, cei doi fac totul ca să se salveze: în schimbul eliberării el pleacă să îl găsească pe Jack Sparrow, iar ea reuşeşte să evadeze şi pleacă în căutarea iubitului ei.
Călătoreşte luni întregi pe ape, se deghizează pentru a putea trăi pe corabie doar printre bărbaţi, îl întâlneşte pe Jack care îi promite că o duce la iubitul ei însă acesta vrea să o seducă.

Sexy eroine din filme. Tu cu cine semeni?

Catherine Tramell – Basic Instinct (1992)

Rolul care i-a adus consacrarea lui Sharon Stone este unul extrem de bine construit, prezentându-ne o femeie frumoasă, bogată, care descrie în cărţile ei crime perfecte. Victime sunt bărbaţii din viaţa ei. Este oara ea un criminal în serie? Extrem de seducătoare şi cu scenariile pregătite perfect, ea reuşeşte mereu să întoarcă situaţia în favoarea ei şi să seducă personajele cheie ale investigaţiilor, astfel încât ne lasă şi pe noi cu aceeaşi intrebare: cine este asasinul?

Sexy eroine din filme. Tu cu cine semeni?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter