Serialul Suits, în care a jucat Meghan Markle, a fost anulat. Din ce motiv a scăzut audiența

De Ioana Tătaru, pe

 

Serialul de televiziune american „Suits”, în care a jucat Ducesa de Sussex, Meghan Markle, a fost anulat, după ce a înregistrat o mare scădere a audienței.

Sezonul nouă va fi ultimul din seria „Suits”

Motivul pentru care audiența a scăzut dramatic este plecarea lui Meghan Markle de pe platourile de filmare și a actorului principal. Producătorii serialului au anunțat că al nouălea sezon va fi ultimul al producției.

Meghan Markle a devenit celebră cu rolul din serialul „Suits”, în care a jucat din primul episod, lansat în 2011, până în anul 2018, respectiv celui de-al șaptelea sezon. Atunci, atât ea, cât și actorul Patrick J. Adams au părăsit distribuția.

Serialul a debutat cu o audiență medie de 4,6 milioane de spectatori, iar cel de-al optulea sezon a înregistrat 1,2 milioane. Producătorul serialului, Aaron Korsh, a recunoscut anterior că a fost o provocare să încerce să continue serialul după plecarea celor două personaje principale.

Meghan Markle (37 de ani) a părăsit distribuția pentru a se logodi cu prințul Harry (24 de ani) în 2017. Cei doi s-au căsătorit în luna mai, 2018, iar, în prezent, așteaptă un copil, care se va naște cel mai probabil în luna aprilie a acestui an.

Meghan Markle si Printul Harry

Sursa foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter