Serena Williams, ținută de senzație la US Open

Serena Williams a uimit din nou! A avut o apariție spectaculoasă pe terenul de tenis de la US Open. Cum s-a îmbrăcat una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume.

După apariția șocantă de la Roland Garros, la meciul de revenire pe terenul de tenis, când a apărut într-un echipament de “Catwoman”, americanca șochează din nou cu vestimentația ei, conform digisport.

Serenei i-a fost interzisă acest tip de îmbrăcăminte mulată la turneul din Franța, Federaţia Franceză de Tenis argumentând că astfel de vestimentație nu respectă „jocul și locul”.

În primul meci de la US Open, unde a jucat împotriva polonezei Magda Linette, fostul lider mondial a intrat pe teren într-o geacă neagră din piele și cusături albe, până în talie, ce acoperea un top mulat cu o singură mânecă și o fustă neagră asemănătoare cu un tutu (costum de dans pentru balerine, făcut din mai multe fuste suprapuse scurte și transparente). La ținută a adăugat și o pereche de dresuri plasă, de culoare maro. Inedit a fost și prenumele tenismenei inscripționat pe mâneca noului echipament.

serena williams la us open

Spre deosebire de reacțiile critice apărute de meciul de la Ronald Garros, de data asta, echipamentul Serenei Williams a fost apreciat de fani.

Citește și: 

Melania Trump, grădinărit cu stil. Ce ținută a purtat Prima Doamnă a Americii

Lady Gaga a pozat nud și a postat imaginile pe o rețea de socializare FOTO

Sursă foto: hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter