Trucuri pe care Donatella Versace le recomandă pentru o apariție perfectă

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Marți, 24 ianuarie 2023, 13:23

Donatella Versace, sora unuia dintre cei mai cunoscuți deisgneri din lume, Gianni Versace, dezvăluie câteva trucuri pe care le respectă cu sfințenie și pe care le recomandă pentru a avea de fiecare dată o apariție de excepție.

O apariție de senzație în fața camerelor, designerul Donatella Versace împărtășește secretele ei, pe care le-a folosit în special după ce a trecut pandemia de coronavirus, astfel încât ținuta și corpul să fie unele perfecte.

Trucuri folosite de Donatella Versace

O minirochie este întotdeauna o idee bună

Există o singură regulă atunci când vine vorba de a purta o minirochie: simte-te bine cu ceea ce porți! Hainele nu sunt doar o modalitate de a-ți acoperi corpul, ci o modalitate de a trimite un mesaj lumii. 

Citește și: Poze: Cum arată Donatella Versace la 57 de ani, după multe operaţii estetice

Revenirea de astăzi a minirochiei are o semnificație foarte diferită de cea din trecut. La începuturile lui Versace, moda exploda și exista un alt tip de energie. 

Este vorba despre fiecare femeie să aleagă cine și-ar plăcea să fie și să nu se teamă să-și arate stilul. De aceea, încrederea este esențială atunci când porți o minirochie, indiferent de forma corpului sau de poziția noastră în societate.

Tocurile înalte

Au rămas cu siguranță o constantă în stilul personal ai Donatellei. „Port tocuri în fiecare zi pentru a merge la birou. Se simte bine. La fel ca minirochia, tocurile înalte sunt simbolul prin excelență al feminității, un instrument pentru ca femeile să se simtă mai puternice. În momentul în care le purtăm, mergem într-un mod diferit, ne simțim mai înalți, ne simțim diferiți, putem fi oricine vrem să fim”, mărturisește Donatella.

Donatella Versace, sfaturi pentru o apariție de invidiat

Denimul vintage este un clasic

Donatella poartă o pereche veche de blugi cu logoul Versace din anii 1980 peste tot unde merge și un pulover supradimensionat verde smarald în care spune că se simte foarte bine, scrie The Times.

Amestecă vechi și nou

„Am un dulap mare plin de piese Versace: unele pe care le port de ani de zile, altele care sunt direct de pe catwalk. În garderoba mea vei găsi mereu pantaloni evazați și cămăși de mătase”, mărturisește Donatella.

Citește și: Iată ce creaţii îi propune Donatella Versace Reginei Marii Britanii!

Îmbrăcămintea de acasă trebuie abordată cu prudență

În timpul pandemiei, Donatella a purtat aceleași haine pe care le-ar fi purtat la orice ieșire. „Am încercat să mențin o rutină și să am grijă de mine, iar asta a inclus să port haine și pantofi drăguți! Nu era vorba atât de vanitate – până la urmă, nimeni nu mă vedea – ci de a încerca să păstrez un sentiment de normalitate”.

Antrenează-te, dar nu prea mult!

„Nu-mi plac antrenamentele în care transpiri prea mult – dar, din nou, nu-mi place ca antrenamentul meu să fie prea lent. Deci, Pilates este calea de mijloc. Fac 30 de minute de exerciții zilnice dimineața, deoarece cred că primele minute ale zilei dictează cât de încrezător, productiv și fericit vei fi pentru restul zilei”, recunoaște Donatella.

Sursă fotografii: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter