Serena Williams, o nouă ținută de senzație la Roland Garros

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 10 iulie 2019, 11:25
Serena Williams va îmbrăca o nouă ținută specială în cadrul turneului de tenis de la Roland Garros. Sportiva și-a dezvăluit costumația pe rețelele de socializare.

Serena Williams (37), considerată una dintre cele mai bună jucătoare de tenis din toate timpurile, revine la Roland Garros cu o nouă ținută neconvențională. Sportiva le-a făcut o surpriză fanilor, prezentându-și costumația, pe contul său de Instagram.

În fotografii, câștigătoarea a 23 de titluri de Grand Slam este îmbrăcată cu o bustieră și o fustă cu volane, iar pe deasupra poartă o jachetă. Outfit-ul alb-negru este semnat de designerul Virgil Abloh.

Serena Williams (10 WTA) va juca în primul tur Roland Garros contra rusoaicei Vitalia Diatchenko  (83 WTA).

 

View this post on Instagram

 

Let the Roland Garros begin. Here is my French Open look designed by @virgilabloh and @nike.

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Serena Williams revine la turneu de Mare Șlem de la Paris cu o ținută extravagantă, după ce, anul trecut, la meciul de revenire pe terenul de tenis după pauza de maternitate, a avut o apariție șocantă și controversată. Costumul, denumit „Catwoman”, i-a adus numeroase critici sportivei americane, iar Federaţia Franceză de Tenis i-a interzis să-l mai poarte.

„Cred că uneori s-a mers prea departe. Costumația Serenei, spre exemplu, nu va mai fi niciodată acceptată. Trebuie să respecți jocul și locația în care te afli” declara atunci Bernard Giudicelli, președintele Federaţiei Franceze de Tenis.

Williams a apărut atunci într-un costum negru, mulat, cu o centură de culoare roz, despre care tenismena spunea că o ajută să se simtă ca o războinică: „O combinaţie între războinică şi prinţesă. Regina din Wakanda. Mereu am trăit într-o lume fantastică. Mereu mi-am dorit să fiu un super-erou. Şi aşa mă simt purtând acest echipament, precum un super-erou”, a explicat ea.

După acest moment, în primul meci de la US Open, Serena a intrat pe teren cu o ținută demnă de o balerină, care, de această dată a fost lăudată de fani.

Sursă foto: Northfoto.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter