Serena Williams, apariție șocantă la Roland Garros. Cum s-a îmbrăcat

De Oana Dinu, pe
Serena Williams, apariție șocantă la Roland Garros. Modul în care tenismena a ales să se îmbrace la meciul de revenire pe terenul de la Paris a fost unul cel puțin... ciudat. 

Serena Williams, apariție șocantă la Roland Garros. Deși a reușit să câștige meciul împotriva adversarei ei, Kristyna Pliskova, scor 7-6, 6-4, și să se califice în turul secund al turneuluiundeva o va înfrunta pe Ashleigh Barty, fostul lider mondial a șocat pe toată lumea cu noul ei echipament de „Catwoman”, așa cum l-au catalogat fanii pe rețelele de socializare.

Imediat după meci, Kristyna Pliskova a comentat ironic și răutăcios la adresa colegei ei: Înaintea meciului mi-a spus că-i place rochia mea. Nu pot să spun acelaşi lucru despre ţinuta ei. Ce fel de material e? Neopren? Am fost surprinsă că i s-a permis să joace aşa, pentru că ştiu că nu ni se permite să purtăm pantaloni nici măcar când e răcoare.”

„Poate că are regulile ei! Nu ştiu. Dar nu mă interesează, poate să poarte ce doreşte. Lăsaţi-o să joace dezbracată”, a mai spus Pliskova.

Fanii au apreciat outfit-ul Serenei Williams

Chiar dacă unii oameni au reacționat negativ, fanii au apreciat outfit-ul excentric al Serenei. Ea este una dintre cele mai masive jucătoare de tenis, care avea o greutate de aproximativ 90 de kilograme înainte de a da naștere fetiței ei, Alexis Olympia Ohanian. Probabil că, prin acest costum negru, mulat, cu o centură de culoare roz, a vrut să mascheze kilogramele în plus acumulate pe perioada sarcinii.

„Mă simt precum o războinică în acest costum. O combinaţie între războinică şi prinţesă. Regina din Wakanda. Mereu am trăit într-o lume fantastică. Mereu mi-am dorit să fiu un super-erou. Şi aşa mă simt purtând acest echipament, precum un super-erou”, a explicat Serena, conform adevărul.ro.

„Costum de pisică, careva? Pentru toate mămicile care s-au recuperat greu după naștere – priviți. Dacă eu o pot face, puteți și voi. Vă iubesc!” a fost mesajul pe care l-a scris Serena Williams pe contul ei de Instagram.

Jurnalistul de tenis Frank Huiskamp a comentat apariţia Serenei prin intermediul unei rețele de socializare: „Cea mai bună jucătoare din istorie joacă primul meci pe zgură după foarte mult timp. Dar aţi văzut cum e îmbrăcată? Bah”, notează digisport.ro.

După pauza de maternitate, Serena nu mai este cap de serie la Roland Garros. Deși a pierdut puncte iar acum este pe locul 451 în clasamentul WTA, este considerată cea mai bună jucătoare din istoria tenisului.

„Victoria asta e pentru toate mamele care au fost gravide şi care au fost nevoie să revină în mijlocul acţiunii. Asta reprezintă acest costum. Nu poţi să baţi un costum de pisică, nu?”, a spus Serena după meci.

De curând, Williams a fost subiectul unei declarații dure a fostului tenismen român, Ilie Năstase, care se îndoia de participarea americancei la Roland Garros. Acesta a comentat și referitor la ținuta pe care Serena a purtat-o la nunta regală a prințului Harry cu buna ei prietenă, Meghan Markel.

Citește și: 

Nicki Minaj a spus că are o relație cu Eminem. Ce mesaj i-a transmis rapperul

Prințul Harry a plâns în ziua nunții. Motivul a fost un poem de dragoste scris de Meghan Markle

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter