5 semne astrale că Bianca şi Victor Slav nu erau sortiţi unul pentru altul

De Saturnia, pe

Saturnia: Vezi ce spun astrele despre controversata poveste de iubire dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, mariajul lor eşuat şi foştii lor iubiţi. 5 semne astrale că Bianca şi Victor Slav nu erau sortiţi unul pentru altul oricum.

Bianca Drăguşanu îşi asumă adulterul de la Paris?

Într-un acces de sinceritate, Bianca Drăguşanu a mărturisit că relaţia ei cu Victor Slav era de multă vreme pe butuci. Ea spune că era despărţită de soţul ei şi că plecarea ei la Paris şi întâlnirea cu Cristea au reprezentat o răzbunare pentru probleme din căsnicie, potrivit Libertatea.
5 semne astrale că Bianca şi Victor Slav nu erau sortiţi unul pentru altul
„Am trecut printr-o perioadă dificilă cu mult înainte ca eu să fac acest gest nebunesc. Noi nu mai locuiam împreună de multă vreme. Noi eram despărţiţi, dar nu oficial. În absenţa lui, cât am fost plecată, am realizat ce înseamnă el pentru mine. Când am aterizat, am conştientizat. Dar e mult prea târziu pentru regrete. M-am simţit abandonată în propria viaţă. Am încercat să mă răzbun. Plecarea mea la Paris a fost o răzbunare. Nici măcar nu mă aşteptam ca Victor să mai apară, de Revelion. El îmi spusese la telefon că nu o să vină”, a declarat Bianca în cadrul emisiunii „Un show păcătos”.
5 semne astrale că Bianca şi Victor Slav nu erau sortiţi unul pentru altul
„Sunt o idoată! Omorâţi-mă! Nu am nici o justificare pentru gestul meu. Merit tot ce mi se întâmplă. Îmi asum toate astea”, a răbufnit roşcata, la final, într-o explozie dramatică demnă de telenovele.

Prietenii au fost dintotdeauna împărţiţi

„În ultima vreme, Victor şi Bianca nu au mai stat în aceeaşi casă. Speram să se împace de Revelion. Unul dintre motivele pentru care s-au certat au fost mesajele trimise de Victor Andei Adam. Nu erau mesaje oarecare. Într-o relaţie, nu greşeşte unul singur, ci amândoi. De aia se destramă un cuplu. După avort, Bianca mi-a spus că a crezut că Victor e un om mai puternic ca ea”, a spus Vica Blochina despre Bianca Slav, care îi este prietenă.
5 semne astrale că Bianca şi Victor Slav nu erau sortiţi unul pentru altul
Nici nu aterizaseră bine Bianca şi Adrian Cristea de la Paris, că presa din România a aflat tot felul de detalii despre problemele din mariajul lui Victor Slav cu frumoasa roşcată.

Nici prietenii lui Victor Slav nu vedeau relaţia şi căsnicia cu Bianca Drăguşanu :

„Niciodată nu mi-am dat cu părerea, familia este „sacrosancta” şi nimeni nu are voie să intre în perimetrul ei. Prea mulţi au făcut acest lucru, dar acum bărbătește, asa cum te-am cunoscut ai tras linie! Ştiu că ai încercat şi pentru asta te respect şi te iubesc ca pe un frate, de 15 ani! Mai știi poza asta?!”, a scris Aureliu Surulescu, fost cavaler de onoare la nunta lui Victor Slav, pe Facebook.
5 semne astrale că Bianca şi Victor Slav nu erau sortiţi unul pentru altul
Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!
Citeşte mai departe şi vezi ce spun astrele despre controversata poveste de iubire dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter