Selena Gomez speră că Justin Bieber nu se va însura cu Hailey Baldwin: „I-ar frânge inima”

De Oana Savin, pe
Selena Gomez speră că Justin Bieber nu se va însura cu iubita sa, Hailey Baldwin. După ce au fost împreună timp de 10 ani, artista a sperat mereu că Bieber o va cere de soție la momentul potrivit.

Potrivit unor prieteni ai Selenei, cântăreața este nefericită din cauza logodnei fostului ei iubit cu modelul Hailey Baldwin și speră că aceștia nu se vor căsători.

Gomez și Bieber au avut o relație cu multe împăcări și despărțiri de-a lungul a 10 ani de zile, iar anul acesta s-au despărțit definitiv.

Iar acum, Selena a afirmat că întotdeauna a crezut că ea va fi cea care va accepta propunerea lui Justin.

Citește și: Scenă nud cu Marilyn Monroe, descoperită la 56 de ani de la moartea sa

Selena speră în secret și se roagă ca Justin să nu se însoare cu Hailey. Cele mai fericite zile ale Selenei au fost cele pe care și le petrecea cu Justin și mereu a crezut că ea va fi cea care se va mărita cu el, și nu Hailey”, a declarat o sursă apropaită artistei pentru Hollywood Life.

Înainte de a o cere de soție, Justin și Hailey formau un cuplu de doar câteva luni. Și dacă vor ajunge să se căsătorească, sursa citată susține că Selena ar fi devastată.

Selena nu se poate abține să nu se gândească că, cu cât logodna lui Justin cu Hailey este mai lungă, cu atât vor scădea șansele ca cei doi să facă pasul cel mare. Selena se teme că dacă ei se căsătoresc, ea va fi distrusă”, a mai spus sursa.

Citește și: Madonna împlinește 60 de ani. Artista sărbătorește cu fast la Marrakech

De la anunțul logodnei lui Bieber, Gomez a preferat să păstreze tăcerea.

Justin și Hailey și-au șocat fanii cu logodna lor rapidă, însă starul susține că modelul este cea cu care vrea să își petreacă restul vieții și cu care vrea să își întemeieze o familie.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter