Selena Gomez nu mai este cea mai urmărită persoană din lume pe Instagram. Cine i-a luat locul artistei?

De Ioana Tătaru, pe
Fotbalul a detronat muzica! Sau cel puțin pe rețelele de socializare. Cristiano Ronaldo reușit să o depășească pe Selena Gomez în ceea ce privește numărul urmăritorilor pe rețeaua de socializare, Instagram. Cristiano Ronaldo este una dintre cele mai cunoscute persoane publice, iar lucrul acesta este demonstrat și în mediul online.

Cristiano Ronaldo are peste 144 de milioane de urmăritori pe Instagram

Cristiano Ronaldo

Jucătorul Juventus a devenit cea mai urmărită persoană pe Instagram, surclasând-o pe vedeta Americii, Selena Gomez. În prezent, jucătorul are 144.327.960 urmăritori, în timp ce artista, care s-a situat pe primul loc începând cu anul 2016, are 144.317.203.

Un jucător de fotbal cu un număr impresionant de urmăritori este și Lionel Messi. Acesta are 100.248.329 de fani pe contul de Instagram.

Lionel Messi

În prezent, Cristiano Ronaldo se află într-un plin scandal privind acuzațiile de viol aduse de o americancă de 34 de ani împotriva sa. Reclamanta, Kathryn Mayorga a afirmat într-o plângere depusă în statul Nevada că Ronaldo a agresat-o sexual în anul 2009 și a făcut presiuni asupra ei pentru a semna un acord prin care nu putea discuta despre acest aspect.

Citește și: „Selena Gomez a fost spitalizată într-o clinică psihiatrică, după o cădere nervoasă”

„Cristiano Ronaldo, obligat să recunoască că a violat-o pe Kathryn Mayorga”

Sursă foto: Hepta.to

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter