Sean Penn s-a căsătorit în secret cu o actriță mai tânără ca el cu 31 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 03 august 2020, 12:27

Celebrul actor Sean Penn, în vârstă de 59 de ani, s-a căsătorit recent, în secret, cu actrița australiană Leila George, în vârstă de 28 de ani.

Cei doi formează un cuplu din 2016.

Citeşte şi: Dylan, fiica lui Sean Penn face furori în lumea modei

Anunțul căsătoriei a venit din partea prietenei lor, Irena Medavoy, care a postat un mesaj de felicitare pe contul său de Instagram.

„Suntem atât de fericiţi că Leila George şi Sean Penn s-au căsătorit. Vă iubim. Ne bucurăm enorm că v-aţi găsit sufletele-pereche. Sunteţi meniţi să fiţi împreună, Dumnezeu să vă binecuvânteze”, este mesajul Irenei postat în dreptul unei fotografii a cuplului şi a unor inele de aur, potrivit Mediafax.

Citește gratuit ediția de august a revistei Unica. O găsești AICI

Sean Penn este unul dintre cei mai apreciaţi actori de la Hollywood. A primit de două ori premiul Oscar pentru „Cel mai bun rol principal”, în 2003 pentru rolul din “Mystic River” şi în 2008, pentru “Milk”. Sean Penn a mai fost căsătorit cu Madonna şi Robin Wright (cu care are și doi copii). Penn a avut relaţii cu Charlize Theron, Susan Sarandon şi Elizabeth McGovern. Leila George, născută la Sydney în 1992, este fiica actorului american Vincent D’Onofrio şi a actriţei Greta Scacchi.

surse foto – Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter