Cele mai aşteptate cupluri la Festivalul de la Cannes 2011

De Nicoleta Galeteanu, pe

Timp de 10 zile, celebrităţile de la Hollywood vor defila pe Croazetă, la cel mai prestigios festival de film din Europa. Văzut şi ca o promenadă exclusivistă a vedetelor din toată lumea…
….Cannes-ul se pregăteşte să îşi întâmpine invitaţii de marcă peste două zile, când este aşteptat să debuteze.

Filmul care va deschide festivalul, „Midnight in Paris”, în regia lui Woody Allen, va aduce la Cannes vedetele care au asigurat distribuţia, Rachel McAdams, Michael Sheen, Owen Wilson, Kathy Bates, Adrien Brody şi actriţa franceză Marion Cotillard, care a născut la sfârşitul lunii aprilie. Vezi care sunt filmele- fenomen ale acestei ediţii a Festivalului de la Cannes.

Printre invitaţii de marcă se află şi Keith Richards, Madonna, Jack Black şi Carla Bruni, care debutează în filmul lui Woody Allen. Iată care sunt şi cele mai aşteptate cupluri pe covorul roşu de la Cannes.

Brad Pitt şi Angelina Jolie

Cel mai mediatizat cuplu al Hollywood-ului, Brad Pitt şi Angelina Jolie se află la loc de cinste pe lista invitaţilor aşteptaţi cu mare nerăbdare de fotografii de la Cannes pe 11 mai. Cei doi vor rămâne mai mult ca sigur cel puţin până la jumătatea festivalului, anticipează publicaţia People, când va rula şi animaţia „Kung Fu Panda 2”, unde Angelina Jolie asigură vocea unuia dintre personaje (Tigress).

În schimb, despre pelicula „Tree of Life”, în care Brad Pitt asigură rolul principal, se poate spune că este unul dintre dintre evenimentele cinematografice cele mai aşteptate ale ediţiei.

Cele mai aşteptate cupluri la Festivalul de la Cannes 2011

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter