Scenă nud cu Marilyn Monroe, descoperită la 56 de ani de la moartea sa

De Oana Savin, pe
O scenă nud cu Marilyn Monroe ce nu a mai fost inclusă în filmul „The Misfits” în anul 1961 a fost descoperită, la 56 de ani de la moartea actriței, a anunțat autorul unei noi biografii a starului american.

Charles Casillo se documenta pentru noua sa carte, „Marylin Monroe: The Private Life of a Public Icon”, ce a fost lansată marți, când a descoperit că producătorul filmului, Frank Taylor, a păstrat înregistrarea video, cu toate că se știa că scena nefolosită a fost distrusă, relatează Daily Mail.

Curtice, fiul lui Taylor, i-a spus lui Casillo că această înregistrare a fost păstrată într-un sertar închis, din 1999, când tatăl său a decedat.

În această scenă, care durează 45 de secunde, cu Monroe şi Clark Gable, actriţa renunţă la un cearşaf care îi acoperea corpul gol. Se pare că a fost ideea acesteia să filmeze scena respectivă. În cele din urmă, regizorul filmului, John Huston, nu a mai inclus scena la montaj.

Citește și: Madonna împlinește 60 de ani. Artista sărbătorește cu fast la Marrakech

Scenariul filmului a fost scris de către scriitorul Arthur Miller, soțiul lui Monroe la acea vreme.

Dacă nu ar fi fost tăiată la montaj, această scenă ar fi fost una dintre primele scene nud ale unei actrițe americane într-un lungmetraj hollywoodian.

La zece zile după încheierea filmărilor, Clark Gable a încetat din viață.

Marylin Monroe a murit în anul 1962, în timp ce scurtmetrajul „So mething’s Got to Give” (1962), de George Cukor, era în etapa de producţie. O scenă nud pe care a filmat-o pentru această producţie a fost considerată prima de acest gen a lui Monroe într-un film.

Monroe a devenit o legendă de talie mondială, în urma unei cariere în cinematografie de 16 ani. Ea a filmat 29 de pelicule, a apărut în diverse reviste și a fost muza a numeroși artiști.

Citește și: Chef Gordon Ramsay este noul 007: „James, Gordon James”

Merylin a obținut Globul de Aur pentru rolul din filmul „Unora le place Jazz-ul”. De asemenea, a fost nominalizată la același trofeu pentru evoluția sa din „Bus Stop”. Actrița a mai primit două nominalizări la premiile BAFTA pentru rolurile din filmele „Șapte ani de căsnicie” și „Prințul și dansatoarea”.

Marylin Monroe a murit pe 5 august 1962, la vârsta de 36 de ani, în urma unei supradoze de droguri și medicamente.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter