Scapă de celulită la fel cum o fac vedetele de la Hollywood!

De Unica.ro, pe

Când vezi o vedetă, la ce te gândeşti? Cel mai probabil o pui pe un piedestal şi te gândeşti la rochiile de designer pe are le poartă, coafura impecabilă, tenul fără imperfecţiuni şi o siluetă de invidiat.

Dacă iei toate rochiile glam, produsele cosmetice scumpe, tratamentele de frumuseţe, şi şedinţele fotoprofesionale, adevărul va fi dezvăluit. Aceste femei frumoase care apar la TV, presa, reviste şi chiar pe podium se luptă cu aceleaşi problemă ca şi restul femeilor – celulita!

Mischa Barton de exemplu, cunoscută pentru rolul său din serialul OC, poate fi una dintre cele mai filiforme vedete de la Hollywood, dar are celulită avansată, ce se întinde de la fese până la mijlocul pulpei. Aşadar cum scapă Mischa sau alte celebrităţi de celulită? Există mai multe metode prin care aceasta poate fi acoperită, estompată sau chiar eliminată.

Cine o ascunde?

Tinerele celebrităţi precum Hayden Panettiere, Christina Aguilera şi chiar Mischa Barton sunt cunoscute pentru veleităţile lor de a-şi ascunde celulita alegând “haine inteligente”. Colanţii, jeanşii sau rochiile lungi vaporoase sunt excelente pentru ieşirire casual prin oraş sau chiar la birou.

Scapă de celulită la fel cum o fac vedetele de la Hollywood!

Cine o tratează cu creme?

Cremele şi gelurile anticelulitice funcţionează stimulând vasele de sânge, hidratând şi stimulând producţia de colagen. Când vedetele au la dispoziţie câteva ore pentru a fi gata de un eveniment, apelează la make up pentru corp. Acest timp de make up este disponibil în mai multe nuanţe şi are capacitatea de a masca celulita, vergeturile şi alte imperfecţiuni, lăsând pielea fină şi catifelată. Celebrităţile care au apelat la această tehnică sunt Beyonce sau Britney Spears.

Scapă de celulită la fel cum o fac vedetele de la Hollywood!

Cine merge la sală?

De asemenea, apariţia celulitei poate fi redusă prin exerciţii regulate. Vedetele care fac sport frecvent atât în public, cât şi în sală sunt Teri Hatcher, Cameron Diaz şi Sienna Miller. O dietă fără hrană procesată, zahăr, sucuri acidulate, pâine albă şi paste albe este recomandata.

Scapă de celulită la fel cum o fac vedetele de la Hollywood!

Cine face tratamente?

O vedetă de la Hollywood care a şocat lumea întreagă când s-a aflat că are celulită este Kim Kardashian. Frumoasă voluptoasă, considerată una dintre cele mai remarcabile femei de la Hollywood are şi ea celulită pe fese şi coapse. Pentru a scăpa de celulită, Kim s-a decis să apeleze la o soluţie non chirurgicală, o tehnică specială numită Velashape. Aparatul este plasat pe o zonă a corpului unde există celulită şi realizează un masaj relaxant – crescând circulaţia sangvină, rezultând în creşterea tonusului, fermitate şi reducerea celulitei încă de la prima şedinţă.

Scapă de celulită la fel cum o fac vedetele de la Hollywood!

Cine apelează la chirurgia estetică?

Spre deosebire de Kim care a ales o metodă non chirurgicală, alte vedete aleg liposucţia pentru a-şi trata celulita. Una dintre ele ar fi câştigătoarea premiului Oscar, Sandra Bullock care a recunoscut că a apelat la acestă metodă invazivă de eliminare a celulitei.

Scapă de celulită la fel cum o fac vedetele de la Hollywood!

Cui nu-i pasă?

Alte celebrităţi, n-au nicio problemă în a-şi arăta celulita. De exemplu, supermodelul Cindy Crawford a spus că nu simte nevoia să-şi acopere celulita înainte de a ieşi la plajă.

Scapă de celulită la fel cum o fac vedetele de la Hollywood!

Aşadar, ţine de tine dacă vrei să-ţi arăţi, s-o ascunzi sau să scapi definitiv de celulită!

Crezi ca esti îndrăgostit? De Dragobete fii LIBER să spui ce simti!
http://on.fb.me/WeBcjQ

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter