Kim Kardashian a purtat o rochie a lui Marilyn Monroe la Met Gala 2022

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 03 mai 2022, 14:53

Kim Kardashian și-a făcut apariția pe covorul roșu de la Met Gala 2022 într-una dintre rochiile lui Marilyn Monroe. Articolul vestimentar ar valora aproximativ cinci milioane de dolari.

Kim Kardashian a strălucit pe covorul roșu de la Met Gala 2022, eveniment ce a avut loc pe 2 mai la Muzeul Metropolitan de Artă din New York. Vedeta a împrumutat una dintre cele mai emblematice rochii ale lui Marilyn Monroe, pe care celebra actriță a purtat-o în 1962, când i-a cântat „La mulți ani” preşedintelui american John F. Kennedy.

Citește și: Cum s-au îmbrăcat vedetele la Gala MET 2022

Oligarh rus, mesaj dur pentru Vladimir Putin: „Rusia, ca țară, nu mai există”

Fiul Ancăi Țurcașiu s-a cununat civil. Primele imagini de la eveniment

Vlăduța Lupău, experiență neplăcută cu un medic în timpul sarcinii: „Mi-a luat și o căruță de bani”

Kim Kardashian, în rochia lui Marilyn Monroe de aproximativ 5 milioane de dolari

Rochia care are mai mult de 6.000 de cristale cusute cu mâna a fost creată de Jean Louis și valora în 1962 aproximativ 12.000 de dolari. Acum, creația costă în jur de 5 milioane de dolari, iar pentru a o îmbărca, Kim Kardashian a fost nevoită să slăbească mai multe kilograme.

Am probat-o și nu m-a încăput. Le-am zis să îmi dea trei săptămâni. Am slăbit peste 7 kilograme. A fost o adevărată provocare, dar am fost hotărâtă să reușesc. Nu am consumat carbohidrați și zahăr timp de trei săptămâni. După eveniment avem petrecere cu pizza și gogoși, a recunoscut Kim Kardashian, potrivit People.

La fel ca Marilyn Monroe, Kim Kardashian (41 de ani) și-a asortat rochia cu o blană albă. Vedeta a mers la Met Gala 2022 însoțită de noul ei iubit, comediantul Pete Davidson (28 de ani).

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter