Saturnia: Vedete bătrâne cu copii mici, o nouă modă?

De Saturnia, pe Ultimul update Joi, 08 iulie 2021, 12:06

Saturnia ştie tot ce mişcă printre stele, fie ele pe cer sau pe pământ. De la zodii, la vedete, Saturnia analizează lumea mondenă din punct de vedere astral. Saturnia: Ştim cu toţii că găina bătrână face supa bună, dar face şi copii? Să fie naşterea de pui vii după 40 de ani o nouă modă printre vedete? Iată ce spun astrele.
Vedetele din România trecute de prima şi a doua tinereţe şi jumătate s-au pus pe făcut copii. E bine pentru cel mic să fie dus de mână la şcoală de „nenea” tati?
E sănătos, pentru o femeie de peste 40 de ani să facă un copil cu soţul ei de peste 50? Raportându-ne speranţa de viaţă din România şi sistemul de educaţie, nu pare o idee bună să te apuci de făcut copii la vârsta a treia fără un sfert.
Nu de alta, dar e păcat să ai deja Alzheimer la majoratul fiului sau fiicei tale. Câteva vedete de la noi nu ţin cont de aceste realităţi şi se bucură de picioruşe, scutece şi colici. Iată despre cine vorbim.

Marcel Pavel: Tătic la 53 de ani

Saturnia: Vedete bătrâne cu copii mici, o nouă modă?
Pe 1 iulie, Violeta, soţia solistului, a adus pe lume o frumoasă fetiţă ce va purta numele de Iuvenalia, un nume mai puţin obişnuit dar de tradiţie în arborele genealogic familial.
„Seamănă cu tatăl ei”, adaugă Violeta (41 ani), soţia artistului, care mai are acasă doi băieţi, Sasha şi Richard.
Până la pensie au timp să se ocupe de suzete şi, cu puţin noroc, ajung pe propriile picioare la majoratul Iuvenaliei, să cânte împreună Gaudeamus.

Mircea Radu: Copil frumos ca tati, la 45 de ani

Saturnia: Vedete bătrâne cu copii mici, o nouă modă?
Mircea Radu (45 de ani) se poate bucura, în sfârșit, în voie, de băiețelul său, pe nume Tudor. Mircea Radu a fost foarte agitat, dar după externarea întârziată a micuţului a declarat că acesta este frumos, ca el. Atâta timp cât este făcut din dragoste, nu avem cu ce să-l contrazicem pe fostul prezentator al faimoasei emisiuni.
Citeşte şi Saturnia: Alex Velea şi Antonia, un cuplu controversat. Vezi dacă se potrivesc astral

Irinel Columbeanu: Primul copil, la frageda vârstă de 49 de ani

Saturnia: Vedete bătrâne cu copii mici, o nouă modă?
În 2007, omul de afaceri Irinel Columbeanu (54 ani) primea de la soţia lui de atunci, Monica Gabor o fetiţă pe nume Irinuca. Deşi soţia lui era tânără şi frumoasă, afaceristul avea deja „frageda” vârstă de 49 de ani. Acum, la cinci ani de la naşterea fetiţei, tăticul este cărunt şi o are în grijă. Cu vitaminele potrivite are şanse mari să prindă prima ei zi de facultate, poate chiar şi nunta, dacă nu mănâncă gras şi stă bine cu tensiunea arterială.

Horia Brenciu: Tati e faimos şi are „doar” 40 de ani

Saturnia: Vedete bătrâne cu copii mici, o nouă modă?
Nici Horia Brenciu (40 ani) şi iubita lui, Aice Dumitrescu nu s-au grăbit deloc cu aducerea pe lume a unui moştenitor.
Simpaticul jurat de la Vocea României şi Alice (44 ani) sunt bine trecuţi amândoi de prima tinereţe, dar faţă de colegii de clasament au toate şansele să apuce chiar şi nepoţi din partea micuţei Mina.
Citeşte mai departe şi vezi ce alte vedete din România s-au apucat cam târziu de făcut copii, pe pagina următoare!

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter