Saturnia: Top 4 femei puternice care şi-au “devorat” bărbaţii. Vezi ce vedete de la noi sunt în listă

De Saturnia, pe Ultimul update Vineri, 28 mai 2021, 11:34

Femeile puternice adesea intimidează bărbaţii din vieţile lor şi nu oricine poate face faţă unei astfel de forţe a naturii. Mame, femei de carieră, vedete full time, ele reuşesc să obţină admiraţia publicului, note de plată de la avocaţii de divorţ şi vieţi de familie ca în filme. Iată 4 femei puternice care şi-au “devorat” bărbaţii, până au cedat nervos. Vezi ce vedete de la noi sunt în listă

Elizabeth Taylor

Saturnia: Top 4 femei puternice care şi-au “devorat” bărbaţii. Vezi ce vedete de la noi sunt în listă
Celebra actriţă Elizabeth Taylor, renumită pentru numărul mare de mariaje şi dragostea pentru un singur bărbat, actorul Richard Burton, conduce clasamentul.
O fire dificilă, fapt atestat de oamenii cu care a intrat în contact de-a lungul timpului, Elizabeth Taylor era adorată, urâtă şi niciodată ignorată.
De altfel, aşa şi trebuie să se comporte o adevărată divă, cu toată lumea la picioare, nu?
Elizabeth Taylor a fost măritată de opt ori şi a avut nu mai puţin de şapte soţi.
Cu Richard Burton a fost măritată „doar” de două ori, dar actorii au avut, de fapt, o poveste de dragoste on and off.
Citeşte şi Saturnia: Ce-l aşteaptă pe bebeluşul regal. Vezi ce fel de rege va fi fiul lui Kate şi William

Jennifer Lopez

Saturnia: Top 4 femei puternice care şi-au “devorat” bărbaţii. Vezi ce vedete de la noi sunt în listă
Nici diva latino nu a reuşit să devină o soţie devotată şi casnică, fapt care i-a tulburat mult viaţa personală. Deşi Jennifer Lopez are parte de o carieră incredibilă, cu multe hituri şi turnee de succes, în viaţa de familie, diva latino nu stă chiar pe roze.
Fanul numărul unu al mariajelor fulger, Jennifer Lopez s-a măritat prima oară la 28 de ani, după mai mutle relaţii serioase. Divorţată după un an de Ojani Noa, J. Lo a avut o altă relaţie tumultuoasă cu Sean Combs, cunoscut publicului drept Puff Daddy sau P. Diddy. Cei doi au avut o relaţie de dragoste din 1999, până în 2001.
În 2001, Jennifer Lopez s-a măritat cu dansatorul Chris Judd. Nici de data asta nu a avut succes, cei doi ajungând repede la divorţ în 2003.
Cu Ben Affleck, relaţia a ţinut doar un an, timp în care au reuşit să se logodească şi să amâne nunta, până s-au despărţit.
Cu Marc Anthony a făcut doi gemeni simpatici, dar tot au divorţat după 8 ani.
Citeşte mai departe şi vezi ce vedete de la noi din România au fost femei puternice şi au schimbat mai mulţi soţi până în prezent, pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter