Saturnia: Alexandra Stan şi Monica Gabor au ceva în comun. Află ce spun astrele

De Saturnia, pe Ultimul update Marți, 04 mai 2021, 09:39

Saturnia ştie tot ce mişcă printre stele, fie ele pe cer sau pe pământ. De la zodii, la vedete, Saturnia analizează lumea mondenă din punct de vedere astral. Saturnia: Alexandra Stan a rupt tăcerea şi a recunoscut că a fost bătută crunt de iubitul şi totodată managerul ei, Marcel Prodan. Nu este singura tânără româncă de succes care a avut probleme cu cel care a lansat-o pe plan internaţional. Şi Monica Gabor a avut probleme în tinereţe. Află ce spun astrele.
Ce uită fetele din România atunci când ajung cât de cât faimoase este că bărbaţii, fie ei iubiţi, manageri sau..peştişori aurii, nu iartă trădarea, fiţele care nu au legătură cu ei şi nu suportă despărţirile. Ei pot fi mai degrabă înlocuiţi de peştişori mai aurii, mai străini sau mai ambiţioşi. Unele reuşesc, altele păţesc lucruri oribile.
Iniţial, toată lumea a crezut varianta scrisă pe Facebook de managerul Alexandrei Stan, Marcel Prodan, care anunţa că vedeta a suferit un accident auto şi se recuperează.
Saturnia: Alexandra Stan şi Monica Gabor au ceva în comun. Află ce spun astrele
„Alexandra Stan a fost implicată într-un accident. În prezent se recuperează. Vom reveni cu informații”, a anunțat managerul pe pagina ei oficială de Facebook, fără a preciza despre ce fel de incident este vorba.
Apoi, tot mai multe publicaţii au început să vehiculeze declaraţiile solistei, care nu numai că infirma teoria unui accident, ci îl şi acuza pe iubitul/managerul ei că a agresat-o în mod repetat.
Apoi au apărut fotografiile cu faţa tumefiată a tinerei Alexandra Stan, acum de nerecunoscut. Ochiul vânăt, expresia tristă şi declaraţiile cutremurătoare despre bătaia pe care a încasat-o în noaptea de sâmbătă spre duminică de la iubitul ei, Marcel Prodan au impresionat pe toată lumea.
Tatăl cântăreţei a vorbit la România TV despre cazul fiicei lui şi spune că artista a fost bătută atât de crunt încât starea ei i-a şocat până şi pe poliţişti.
Citeste si Alexandra Stan, bătută de impresarul ei
„Era plină de sânge şi norocul ei a fost că a reuşit să coboare din maşină şi să ceară ajutorul poliţiei. S-a făcut un proces verbal, iar poliţiştilor nu le venea să creadă când au văzut-o. Au dus-o la spital, i-au dat apă, au avut grijă de ea. Eu am luat-o apoi de la o prietenă, care m-a anunţat, pentru că ea nu a putut să mă sune. Mama ei a leşinat când a văzut-o”, a declarat tatăl cântăreţei, care a mărturisit că îşi va căuta dreptatea împotriva presupusului impresar bătăuş. „Îl dau în judecată, bineînţeles. Merg până în pânzele albe. Eu nu ştiam dacă o mai bătuse şi în trecut. Iar pe Facebook a fost o miniciună. Doar el are acces să posteze orice”, a mai spus părintele Alexandrei, care acum se află acasă, la părinţi, la Valul lui Traian.
Citeste si Facebook: Cum au reacţionat vedetele la vestea că Alexandra Stan a fost bătută

Saturnia: Alexandra Stan şi Monica Gabor au ceva în comun. Află ce spun astrele

Citeşte şi Saturnia: Ce spun astrele despre apariţiile tot mai ofilite ale Monicăi Gabor. Să fie de vină Mr. Pink?
Dar Alexandra Stan nu este singura vedetă din România cu succes peste hotare care a avut probleme terminate în justiţie cu iubitul/ managerul/ peştişorul auriu care a propulsat-o în showbizul internaţional.
Vă aduceţi aminte ce a păţit Monica Gabor acum câţiva ani?
Saturnia: Alexandra Stan şi Monica Gabor au ceva în comun. Află ce spun astrele
Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!
Citeşte mai departe şi află care este legătura dintre Alexandra Stan, Monica Gabor, Adina de la Heaven, impresarii violenţi şi dosarele penale de vătămare corporală, pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter