Sandra Bullock este în doliu: ”A murit înconjurat de familie și prieteni”

De Oana Savin, pe
Sandra Bullock este în doliu. Membrii ai familiei actriței au anunțat pe rețelele de socializare că tatăl acesteia, John Bullock a încetat din viață la vârsta de 93 de ani.

Sora mai mică a Sandrei, Gesine Bullock-Prado, a fost prima care a comentat tragica veste.

John Wilson Bullock 11 Februarie 1925 – 18 Septembrie 2018”, a scris Gesine îtr-un mesaj ce însoțea o fotografie cu tatăl său din tinerețea acestuia.

„Iubit frate, veteran din Al Doilea Război Mondial, soț, tată a patru femei puternice, ștrengar adorabil, diavol frumos și păcălici până în ultima clipă”, a mai scris sora Sandrei Bullock pe Instagram.

Citește și: Alain Delon, operat în secret. Care este starea actorului

Și iubitul actriței, Bryan Randall, a împărtășit vestea pierderii lui John pe contul său privat, unde a postat o fotografie cu fostul veteran.

Potrivit Entertainment Tonight, Randall a scris: „Pe 18 septembrie la ora 22:04, înconjurat de familie și prieteni, John W Bullock a părăsit clădirea. Ca tată, bunic și veteran de război, îți mulțumim pentru serviciile tale”.

Părinții actriței s-au cunoscut în timp de John, care a fost pus la conducerea Serviciului Poștal Militar al Armatei în Europa, a staționat în Nurember, Germania.

S-au căsătorit înainte de a se muta în Virginia, unde John și-a continuat munca, de data aceasta ca contractor pentur Pentagon.

În anul 2010, Sandra a vorbit despre felul în care a fost crescută și cum părinții le-au tratat pe toate la fel.

Citește și: Prințesa dispărută. Fiica șeicului din Dubai e de negăsit

Am fost crescute că toate suntem la fel. Nu este una mai deșteaptă, mai puternică, mai grozavă. Suntem egale”, spunea atunci Bullock.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter