S-a încheiat procesul. Alex Velea și-a trecut copiii pe numele lui

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 18 iulie 2019, 15:07
Procesul prin care Alex Velea își revendica copiii, pe Akim și Dominic, s-a încheiat. Artistul și-a putut trece băieții pe numele lui și acum el figurează la rubrica tatălui din certificatul de naștere al micuților.

Alex Velea, din cauza contextului complicat al Antoniei, a fost nevoit să-i intenteze proces acesteia pentru recunoașterea paternității deoarece la momentul în care băieții lor s-au născut, artista era căsătorită cu Vicenzo Castellano, situație care, din nefericire pentru ei, este încă actuală.

Procesul Antoniei cu italianul nu s-a încheiat nici până acum din cauza faptului că nu s-a ajuns la o înțelegere asupra custodiei Mayei, fetiței pe care o au împreună. Antonia nu dorește să renunțe la custodia comună de frica de a nu o pierde pe Maya, iar acest aspect complică și întârzie procesul care, cel mai probabil, va fi reluat în luna septembrie, în Italia.

Procesul lui Alex Velea a fost câștigat încă din aprilie 2019, atunci când instanța l-a recunoscut ca fiind tatăl lui Dominic și Akim, însă abia acum artistul și-a treacut numele în certificatele de naștere ale celor doi fii ai săi fiind nevoit să aștepte  să treacă toate termenele date de instanță pentru un eventual apel făcut de Vincenzo Castellano.

Vezi imagini cu Antonia, Alex Velea și copiii în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter