Ryan Gosling, primire spectaculoasă la Festivalul de Film de la San Sebastian

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 01 octombrie 2019, 10:59
Actorul Ryan Gosling, una dintre cele mai mari vedete ale Festivalului Internațional de Film de la San Sebastian, a avut o primire spectaculoasă, duminică seară, la intrarea hotelului Maria Cristina.

O mulțime emoționată l-a așteptat în fața hotelului și l-a primit cu strigăte și aplauze.

Ryan Gosling va prezenta filmul „First Man”

Actorul canadian, care va prezenta la secțiunea Perlas filmul „First Man”, despre prima călătorie a lui Neil Armstrong pe Lună, a ajuns în San Sebastian la ora locală 20:20, îmbrăcat cu o jachetă roșie și o pereche de jeans.

Citește și: Mama lui Demi Lovato rupe tăcerea cu privire la supradoza fiicei sale: „Două zile nu am știut dacă va supraviețui”

După doar câteva minute și-a făcut apariția și partenera lui Gosling din film, actrița britanică Claire Foy. Aceasta a intrat în hotel în mare viteză, refuzând să participe la o ședință foto.

Foy s-a oprit doar pentru a-l saluta pe directorul festivalului, José Luis Rebordinos, care o aştepta în capul scărilor.

Citește și: Miley Cyrus și Liam Hemsworth își doresc să devină părinți

Pe de altă parte, Ryan Gosling a petrecut mai multe minute în compania admiratorilor săi, salutând, pozând pentru camere și semnând autografe.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter