Russell Crowe, de nerecunoscut. Fanii s-au speriat când l-au văzut

De Oana Dinu, pe
Russell Crowe, de nerecunoscut într-un video pe care acesta l-a postat pe rețelele de socializare. Fanii s-au speriat când l-au văzut. 

Actorul neozeelandezo – australian Russell Crowe, în vârstă de 54 de ani, cunoscut mai ales pentru rolurile sale din Gladiatorul, O minte sclipitoare, Master and Commander: La capătul Pământului, și-a șocat fanii cu un video postat recent pe contul său de Instagram, conform DailyMail.

Câștigătorul Premiul Oscar pentru „Cel mai bun actor în rol principal” în 2001, pentru rolul din filmul Gladiatorul, s-a filmat în timp ce cânta imnul creștinului din 1868, In the Sweet By-and-By, și își pieptăna barba. Singura explicație pentru acest video destul de bizar a fost descrierea pe care Crow a adăugat-o lângă filmare: “Actorul se pregătește”.

Fanii s-au speriat de înfățișarea lui. Unii dintre ei au mărturisit că nu și-au dat seama cine este, alții s-au arătat îngrijorați de apariție: “Aștept să văd pentru ce e pregătirea. Dar trebuie să recunosc că e cam înfricoșător!”, “E puțin cam înfiorător, dar m-ai convins, ești bun” au scris ei.

The actor prepares

A post shared by Russell Crowe (@russellcrowe) on

Cel mai probabil, Russell Crowe va juca în adaptarea pentru marele ecran al romanului „The True History of the Kelly Gang”, carte de variază între ficțiune și povestea lui Ned Kelly, dând viața personajului Harry Power.

Citește și: 

Cerbul de Aur 2018: Cine vor fi prezentatorii Festivalului

Un nevăzător traversează pe jos cel mai mare deșert de sare din lume

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter