EXCLUSIV. Roxana Vancea a fost dată afară la presiunile Mihaelei Rădulescu?

De Libertatea.ro, pe

Să te ferească Sfântu’ de răzbunarea unei femei! Nu de alta, dar poţi rămâne pe drumuri chiar când ţi-e lumea mai dragă. Povestea Roxanei Vancea (22 de ani) se pliază perfect pe acest scenariu.

Pe scurt: după ce o revistă a publicat, luna trecută, fotografii cu Roxănica şi Dani Oţil (32 de ani) ieşind împreună dintr-o pensiune, Mihaela Rădulescu (43 de ani), iubita prezentatorului, ar fi luat foc. Efectele reacţiei nervoase a geloasei Mihaela s-au făcut simţite imediat: sexoasa Roxana a fost dată afară de la matinalul Antenei 1!
Deşi la începutul acestui an Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu au mobilat împreună un apartament de fiţe din apropierea Capitalei, semn că relaţia lor ardea tot mai intens, n-au trecut două luni şi dragostea dintre cei doi – e adevărat, fără obligaţii – a fost zdruncinată de o idilă trăită la munte, pe pârtiile Sibiului. Protagonişti? Nărăvaşul Dani Oţil şi Roxănica Vancea, posesoarea unui bust impresionant şi, totodată, colega lui, la acea vreme, la matinalul Antenei 1.



Vezi continuarea pe libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter