Cum arătau Dani Oțil și Răzvan Simion în prima ediție a emisiunii „Neatza” / FOTO

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 01 februarie 2023, 13:35

Emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani!” de la Antena 1 a împlinit 15 ani. La cârma ei s-au aflat, timp de 14 sezoane, inconfundabilii Răzvan Simion și Dani Oțil.

Pe 1 februarie 2008 intra în grila postului Antena 1 matinalul care, în timp, a cucerit inimile a milioane de oameni. Iar cei care au venit cu umorul și starea de bine au fost cei doi simpatici prezentatori, Dani Oțil și Răzvan Simion.

Cum arătau Dani Oțil și Răzvan Simion în prima ediție a emisiunii „Neatza”

În prima ediție a matinalului de la Antena 1, din anul 2008, Dani Oțil și Răzvan Simion aveau 28 de ani și apăreau pe micile ecrane plini de entuziasm. De atunci au trecut 14 ani, iar emisiunea lor este la fel de iubită și urmărită.

Atât Răzvan Simion, cât și Dani Oțil au profitat de faptul că emisiunea „Neazta cu Răzvan și Dani” împlinește 15 ani și au postat pe conturile lor de pe rețelele de socializare câte un mesaj.

„Facem 15 ani de Neatza. Nu știu unde s-au dus… Nici cum. Sunt doar recunoscător. Atât”

„Mâine facem 15 ani de Neatza. Nu știu unde s-au dus… Nici cum… E greu să pui jumate de viață și o sută de oameni într-un caption pe Instagram sau Facebook. Sunt doar recunoscător. Atât”, a scris Dani pe rețelele de socializare.

Răzvan Simion a postat pe Facebook câteva fotografii cu el și colegul său, din anul 2008, alături de mesajul: „Acum 15 ani”.

Citește și: Moment emoţionant pe scena iUmor. Răzvan Simion, în lacrimi după roast-ul făcut de fiica lui, Ianca

Citește și: Răzvan Simion a cerut-o de soție pe Daliana Raducan: „Relația noastră nu e perfectă, are însă un fundament solid”

Citește și: Ce a făcut Dani Oțil, după ce s-a trezit în cont cu 15.000 de franci elvețieni: „Puneți-vă în situația mea!”

Citește și: Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, dezamăgită în vacanța din Maldive: „Am o mare supărare”

„Super Neatza”, ediția specială a emisiunii

Pe 1 februarie, telespectatorii au avut parte de o mare surpriză. Matinalul s-a numit „Super Neatza”, iar întreaga echipă s-a aflat în platoul emisiunii și au făcut o retrospectivă a celor mai frumoase momente din ultimii 15 ani.

„Anul acesta am decis ca la 15 ani de Super Neatza să aniversăm împreună cu toată gaşca şi nu oricum, ci cu un super bal. Dacă vă aduceţi aminte, la această vârstă începeau, pe vremea noastră (pentru că deja am ajuns şi în etapa în care putem folosi cuvintele astea) celebrele baluri ale bobocilor, prilej numai bun să inviţi fata care îţi plăcea la dans, să n-ai oră de întors acasă şi tot felul de alte motive de sărbătoare”, au anunțat Răzvan și Dani.

„Pentru noi, mâine va fi şi un prilej să scoatem de la naftalină imagini de la începuturile noastre în televiziune, să ne amuzăm pe seama colegilor, mai ales că sunt mulţi cei care sunt alături de noi încă de la început şi să le mulţumim telespectatorilor, o dată în plus, că de 15 ani ne răspund la salut, în fiecare dimineaţă”, au mai spus cei doi prezentatori în timpul ediției de marți a matinalului.

Răzvan Simion și Dani Oțil nu sunt doar co-prezentatori ai emisiunii de la Antena 1. Cei doi sunt prieteni buni însă din copilărie, mai exact de 39 de ani. Acum, amândoi au 42 de ani.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arătau Dani Oțil și Răzvan Simion în prima ediție a matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani”, din anul 2008.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter