Soția lui Dani Oțil, Gabriela Prisăcariu, ținta ironiilor pe TikTok. Mai multe filmări vechi cu ea au devenit virale

De Unica.ro, pe

La fel ca și Bianca Drăgușanu, Gabriela Prisăcariu, actuala soție a lui Dani Oțil, a fost lansată în showbizul românesc de către Cătălin Botezatu, după ce fotomodelul a câștigat emisiunea „Supermodels by Cătălin Botezatu”, în urmă cu 7 ani.

Recent, pe TikTok au ieșit la iveală mai multe înregistrări cu Gabriela Prisăcariu din acea emisiune, înregistrări care au stârnit dezbateri intense pe rețeaua de socializare.

Într-una dintre înregistrări, actuala soție a lui Dani Oțil vorbește despre colega ei de emisiune, Claudia Tomozei spunând următoarele: „Eu nu am nicio părere despre tine, da? Pentru mine ești pur și simplu nesemnificativă”. „Claudia nu este potrivită, pentru acest job în general, nu pentru această emisiune”, adaugă Gabriela Prisăcariu pe înregistrare.

@postari.zilnice A ajuns mai bine decât tine, Gabriela #supermodelsbycatalinbotezatu ♬ original sound – postari.zilnice

La vederea imaginilor, în secțiunea de comentarii au început dezbateri aprinse legate de caracterul Gabrielei Prisăcariu, ținând cont de faptul că, ani mai târziu, Claudia Tomozei a ajuns un model de renume în Italia și a defilat pentru branduri importante din industria modei.

Astfel, câteva dintre comentarii îi sunt adresate în mod direct Gabrielei. „Claudia Tomozei e top model, iar Gabriela dacă nu se mărita cu Dani Oțil nu ieșea din anonimat. Uite karma cum lucrează” sau „Dacă nu o lua Oțil, nu o cunoștea nimeni”.

Citește și – Vlăduța Lupău, probleme în ultima lună de sarcină. „Nu mă mai pot mișca și mă dor toate”

Citește și – Smiley și Gina Pistol, despre puterea credinței. „Gina s-a rugat în fiecare zi a sarcinii ei”

Citește și – Doinița Oancea, fără pic de machiaj în mediul online. Actrița le-a arătat tuturor cum arată dimineața, la trezire

Citește și – Ce onorariu are Elena Gheorghe la concerte și petreceri private

Clipurile vechi de aproape un deceniu s-au viralizat rapid pe TikTok și au mii de vizualizări.

Foto – Instagram/Gabriela Prisăcariu Oțil

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter