Roxana Vancea a dezvăluit dieta care o ajută să își întrețină silueta

De Oana Savin, pe
Roxana Vancea are un trup de invidiat, însă pentru a arăta atât de bine, ea depune foarte mult efort. Este dependentă de sala de sport, însă ține și o dietă care o ajută să își păstreze silueta.

Țin dietă, mănânc 6 zile pe săptămână sănătos, iar în a șaptea mănânc ce vreau eu. Dieta mea este bazată pe foarte multă proteină, mai puțini carbohidrați. Este o dietă echilibrată”, a dezvăluit Vancea în cadrul unei emisiuni tv, scrie Spynews.

Totodată, frumoasa brunetă a spus că își dorește să mai slăbească cinci kilograme, așa că este atentă la alimentația zilnică.

Am o dietă bazată pe proteine. Dimineața îmi fierb câteva albușuri de ou, la prânz consum carne de pui sau de curcan și mai mănânc iaurturi. Între mese, la gustări, consum caju crud, care este foarte sănătos și bun, în același timp”, a explicat Roxana Vancea.

Mi-am propus să dau jos cinci kilograme. Nu pot să rezist însă tentației de a mânca dulciuri. Cum am prieteni care știu să gătească bine, mai scap câte o prăjitură. Cheesecake este preferata mea”, a explicat fosta iubită a lui Mihai Bendeac.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter