Roxana Blagu, mesaj pentru fiica pe care nu a mai văzut-o de 7 ani: „În orice moment al vieții o aștept lângă mine”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 14 septembrie 2022, 00:10

Roxana Blagu (34 de ani), fostă solistă a trupei Trident, a devenit mamă pentru a doua oară la începutul lunii iulie. Roxana are un fiu, Sasha, acum în vârstă de 3 luni și jumătate. Bucuria celei de-a doua nașteri a fost însă umbrită de durerea faptului că nu și-a mai văzut fiica de 7 ani.

Roxana Blagu, mesaj pentru fiica pe care nu a mai văzut-o de 7 ani: „În orice moment al vieții o aștept lângă mine”

În urmă cu 7 ani, Roxana a pierdut custodia fiicei sale, Oana (12 ani), pe care o are cu omul de afaceri Marcel Sârbu. La vremea aceea, fiindcă fosta cântăreață își schimba des domiciliul, judecătorii au decis ca micuța să rămână în grija tatălui, custodia fiind însă comună.

Roxana și fostul ei partener s-au despărțit când Oana avea 3 ani și jumătate. „În primă fază s-a stabilit domiciliul la mine, iar apoi, într-un final, s-a stabilit la el, custodia fiind în continuare comună. Și acum custodia este comună. Eu, din păcate, nu pot să o văd pentru că de la vârsta de 5 ani mi se spune că nu vrea să mă vadă. Este mai simplu să spui așa pentru lege, pentru oamenii din jur”, a declarat Roxana, în emisiunea Vorbește Lumea.

„Eu, ca mamă, nu am putut să accept acest lucru, pentru că mi-am crescut fetița până la 5 ani și știu ce am crescut. (…) Noi nu vorbim. Acum câțiva ani m-am dus după ea la cursurile de înot. Mi-am făcut un abonament acolo, am aflat la ce oră vine și m-am ascuns în vestiar. (…) Am văzut-o și a fost unul dintre momentele în care știam că va intra fără însoțitor. Nu mă gândeam la o minune, pentru că este greu și înțeleg, poate i s-au spus lucruri urâte despre mine”, a mai povestit.

„Nu știu ce este în sufletul ei. (…) Nu știu câtă putere am avut să rămân acolo. Mi-a spus că nu-și dorește să mă vadă și să o las în pace. A fost foarte greu. (…) Au fost câteva minute în care mi-am dorit să-i transmit iubirea mea. Am continuat să-i dau mesaje pe numărul ei de telefon. Inclusiv în ziua în care l-am născut pe frățiorul ei. Pentru că mi-am dorit să știe. Nu știam dacă i se va spune sau nu. Mă blochează, de aceea îmi cumpăr cartele când vreau să-i transmit ceva”, a completat.

Roxana Blagu: „Pentru mine, fetița mea de acum este o străină, cum sunt și eu pentru ea”

„Pentru mine, fetița mea de acum este o străină, cum sunt și eu pentru ea. Îi spun mereu că o iubesc și că poate când va fi mare va înțelege că dragostea mea pentru ea este necondiționată. Nu trebuie să stea cu mine ca să știe că o iubesc. O iubesc în orice situație, orice mi-ar spune și orice ar face. În orice moment al vieții o aștept lângă mine. Are un frățior. Mi-a fost foarte greu să iau decizia de a mai face un copil. Să mă gândesc că am doi copii care nu se cunosc și care nu cresc împreună”, a mai spus Roxana.

Roxana s-a căsătorit cu Andrei Badiu, tatăl fiului ei, în iulie anul acesta. La rândul său, Andrei a fost căsătorit cu fosta prezentatoare TV Oana Frigescu (38 de ani), alături de care are o fiică, Maria (10 ani), cu care Roxana are o relație apropiată.

Foto: Instagram

Citește și:

Keanu Reeves, surprins într-o ipostază tandră cu iubita. Cum l-au fotografiat paparazzi

Ajutor terapeutic de la distanță: 3 celebrități care au vorbit public despre problemele mintale cu care se confruntă

Prima imagine cu burtica Antoniei după ce s-a speculat că ar fi din nou însărcinată

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter