Rona Hartner a depășit cu bine operația. Care este starea actriței

De Mădălina Manole, pe
Rona Hartner a fost operată de urgență ieri pentru îndepărtarea unei tumori la colon de care a aflat cu doar câteva zile în urmă după ce a mers la medic pentru că s-a simțit inexplicabil de rău.

Rona Hartner, în vârstă de 45 de ani, a trecut printr-o intervenție chirurgicală de câteva ore în urma căreia tumora de colon i-a fost extirpată, iar acum starea de sănătate a actriței este una bună, în afara oricărui pericol. Medicul care a operat-o pe Rona Hartner a făcut primele declarații despre problema sa de sănătate, trăgând un semnal de alarmă în acest sens și avertizând asupra simptomelor: „Din păcate vorbim despre o afecțiune insidioasă, o afecțiune care nu vorbește, nu se aude, dar atunci când se manifestă poate fi letală. Vreau să insist pe rolul esențial al evaluărilor periodice. (…) Poate că vorbim despre o jenă abdominală, tulburări de tranzit, diaree, sunt semnele precoce ale acestei afecțiuni. Este o operație complicată, colegii mei încearcă să evalueze această patologie tumorală, se pot face teste chiar în timpul operației. În funcție de acest lucru se poate lua o decizie”, – a declarat medicul Tudor Ciuhodaru, la Star Magazine.

Ce simptome a avut Rona Hartner

Rona Hartner a dezvăluit ce simptome a avut înainte de a ajunge la medic. Din păcate, acestea se manifestă în ultima etapă a bolii, prin urmare este o afecțiune greu de depistat, de aceea fiind considerată și periculoasă: „Vreau să le spun oamenilor să nu aștepte să îi doară ceva, că atunci e prea târziu. La mine nu era durere, era o stare de rău.”, – a transmis Rona Hartner înainte de a intra în operație, adaugând că de fiecare dată când se simte rău preferă să meargă la medic și nicidecum să ia medicamente și să se trateze singură.

Rona Hartner

Rona Hartner a revenit în România pentru a participa la „Scena misterelor”, însă starea de rău a trimis-o direct la spital. Aceasta s-a operat la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală. Actrița este foarte iubită de public și pe rețelele de socializare au apărut nenumărate mesaje de încurajare și urări de sănătate.

Rona Hartner trăiește în prezent o poveste de dragoste cu un francez pe nume Herve, iar cei doi sunt hotărâți să-și unească destinele în fața altarului în decursul acestui an.

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter