Rona Hartner, curtată de un tânăr de 24 de ani, după divorț. „Pasiune mare”

De Unica.ro, pe

După divorț, Rona Hartner (49 de ani) este curată de mulți… tineri. În septembrie anul trecut, solista divorța de Herve Camilleri, după doar 2 ani de căsnicie. Fosta pereche s-a căsătorit pe 5 octombrie 2019, în Franța, unde artista locuiește de mai mulți ani, și s-a separat în martie 2021.

Rona Hartner, curtată de un tânăr de 24 de ani, după divorț. „Pasiune mare”

„Am bărbați care mă curtează, care sunt foarte tineri. Îi țin la distanță pentru că știu că nu avem aceleași așteptări. 24 de ani, pasiune mare, dar nu e ok, pentru că nu suntem din aceeași lume, avem alte așteptări de la viață. Nu cred în chestia asta. M-aș căsători cu un bărbat care să știe să fie fericit”, a declarat Rona Hartner la Antena Stars, potrivit Spynews.

„În dragoste am aflat că încă nu știam ce vreau. Am decis că a treia căsătorie va fi aia bună. Voi alege pe cine voi considera că este bun pentru mine. De fiecare dată am ales din alte considerente și știam de la început că nu va merge. Asta e foarte grav. Trebuie să termin cu gândirea asta. A treia oară o să aleg eu. Nu mă mai alege nimeni, aleg eu. Nu am pe nimeni momentan, trebuie să mă refac după o perioadă dificilă. Sunt separată de un an și jumătate, dar sufletul are nevoie să se împace, să se repare, să se reconstruiască, și asta durează un pic”, a mai spus artista.

„Trebuie să accept ideea că nu mă poate controla niciun bărbat și că nu e ăsta scopul căsătoriei. Trebuie să mă simt complet liberă”, a mai spus ea.

Ce relație au Rona Hartner și fostul soț, la un an de la despărțire

„Motivele pentru care am divorțat nu le-am prea expus, pentru că nu interesează pe nimeni. Am ales să trăiesc în continuare așa cum doresc eu, cu Doamne, Doamne, să fiu alături de Iisus. Acum are un sens divorțul. Dacă o căsătorie te îndepărtează de credință, mai bine ești singur și te apropii de credință. Nu că n-aș vrea să fiu căsătorită, dar dacă o căsătorie mă îndepărtează de Dumnezeu, prefer să fiu singură. La un moment dat, relația asta era periculoasă din punct de vedere spiritual și pentru mine, și pentru el. Acum, ne mai vedem din când în când, ne mai întâlnim”, a declarat Rona Hartner la Antena Stars, potrivit Spynews.

În ianuarie 2022, artista a mărturisit că este pregătită să-și refacă viața după divorț. „Dacă se ivește ocazia și e persoana potrivită, cred că acum sunt capabilă, în sfârșit, să înțeleg cu cine și cu ce profil de bărbat m-aș înțelege. Cred că experiența cu Herve a fost benefică măcar din acest punct de vedere. Știu acum cu ce fel de bărbat m-aș înțelege! Dar oare acest bărbat există? Nu știu! Următorul bărbat din viața mea trebuie să fie blând și smerit cu inima”, a explicat Rona Hartner pentru Ciao.

„Ce pot să îmi reproșez este că de la început știam că nu o să meargă. De la început știam că trebuie să fiu foarte atentă. La un moment dat, am avut efectiv încredere că va merge, dar știam foarte clar, pe deoparte, că tot eu am avut sentimentul ăsta că nu o să dureze”, a mai declarat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Rona Hartner este împotriva operațiilor estetice. „Nu putem să fim păpuși de porțelan”

„Nu mi-am imaginat că se va termina așa de repede. Dar știi cum e, avem un instinct al nostru, pe care nu-l ascultăm. Asta îmi reproșez, că nu mi-am ascultat instinctul. Dar am trăit, într-adevăr, trei ani speciali și trag foarte multe concluzii și foarte multe lecții de viață. Și acum, tot răul spre bine”, a mai spus.

În august 2021, pentru Impact, Rona a spus de ce s-au despărțit ea și Herve. „Nu mi-a plăcut la el faptul că avea aceleași defecte ca și mine. Parcă era oglinda mea! Tot ce îi reproșez lui îmi reproșez eu mie de multe ori. De exemplu, nu îmi plăcea că uneori nu avea credință. Și mie mi se mai întâmplă acest lucru și mă supăr pe mine”, a declarat.

Din fostul mariaj cu actorul Rocco Sedano, Rona are o fiică, Rita Sumalya (14 ani). Timp de 20 de ani, actrița a fost stabilită în Paris, de unde s-a mutat apoi pe Coasta de Azur. „Stau la cinci minute de plajă”, dezvăluia solista în 2020.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Rona Hartner susține cursuri motivaționale celor afectați de pandemia de coronavirus

Rona a învins cancerul de colon în primăvara anului 2020. „Nu eu am învins cancerul, Dumnezeu l-a învins pentru mine. Lumea nu crede că sunt vindecată, unii chiar mă judecă că îndrăznesc să spun așa ceva, dar eu simt în fiecare celulă a mea că m-am vindecat, iar analizele clinice o demonstrează. Sunt, din punct de vedere medical, în remisie totală”, spunea artista în martie 2020, pentru Formula AS.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter