Romaniţa Iovan i-a spus fiului despre moartea tatălui său: „Sper să fiţi alături de noi”

De Geo Berciu, pe

Moartea experimentatului pilot Adrian Iovan este plânsă de o ţară întreagă, însă cei mai afectaţi sunt oamenii care i-au fost aproape, printre aceştia numărându-se şi fosta lui soţia, Romaniţa.
Îmbrăcată în negru şi cu o pereche de ochelari de soare imenşi, Romaniţa Iovan a făcut o scurtă declaraţie în faţa casei ei. „Dumnezeu să-l odihnească. Sper să fiţi şi voi alături de noi. Să ne rugăm pentru Adrian şi pentru domnişoara doctor . Să ne rugăm şi pentru cei care au supravieţuit miraculos, să fie bine în continuare.  Şi să ne rugăm ca toţi să treacă peste această mare nenorocire. I-am spus şi lui Albert  despre moartea tatălui lui”,  a mărturisit Romaniţa pentru spynews.ro.

Pilotul Adrian Iovan şi o studentă în anul V la Institutul de Medicină Militară din Bucureşti şi-au pierdut viaţa după ce avionul de mici dimensiuni de tip BN2, la bordul căruia se afla un echipaj medical, a aterizat forţat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba. Unul dintre medicii din aeronavă a reuşi să sune la 112, la ora 16.16, anunţând incidentul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter