Romanița Iovan își trimite fiul la studii în străinătate: „În loc să dai banii pe o casă, o mașină, mai bine investești în educația copiilor”/ Exclusiv

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Vineri, 12 mai 2023, 11:10

Romanița Iovan e tare mândră de fiul ei. Albert are 16 ani, activează în sistemul britanic de învățământ și se pregătește să urmeze studiile unei universități din afară.

Chiar dacă pierderea tatălui lui, Adrian Iovan, i-a pricinuit o mare durere, Albert a evoluat frumos și e un tânăr de toată isprava.

Fiul Romaniței Iovan va studia în străinătate

CONȚINUT VIDEO UNICA

Romanița Iovan crede că fiul ei are drumul deja trasat și spune că studiile pe care le urmează îl recomandă pentru o carieră strălucitoare. „E aproape obligatoriu. El este în sistemul britanic de învățământ. Este normal să plece la o facultate în străinătate. Mă bucur că vrea să se întoarcă acasă, să pună în practică tot ce a acumulat din punct de vedere educațional până acum și ce va acumula de acum încolo.

Este extraordinar să îți dai seama la vârsta asta, la 16 ani, că România rămâne țara unde poți să te dezvolți, unde ai prieteni, unde poți să faci ceva și ai și ajutor din partea celor care sunt, totuși, români, asta nu se întâmplă în străinătate”, a declarat Romanița Iovan, în exclusivitate, pentru UNICA.RO.

Citeşte și: Romanița Iovan și-a schimbat look-ul și a dezvăluit dieta cu care se menține în formă, la 58 de ani: „E un stil de viață” / Exclusiv

Citeşte și: Romanița Iovan și Iulian Gogan au spus care este secretul relației lor de peste 14 ani

Citeşte și: Vedete pasionate de păpuşi. Au colecţii impresionante!

„Este un sistem costisitor, dar investiția în educație este cea mai importantă”

Chiar dacă Albert merge la o școală scumpă, creatoarea de modă nu are niciun regret. Romanița Iovan are convingerea că asta va cântări mai mult în viitor decât o școală sau o mașină.

„Sunt foarte mulți de la școala lui Albert care vor să se întoarcă după studii în România. Este un sistem costisitor, dar investiția în educație este cea mai importantă.

În loc să dai banii pe o casă, o mașină, mai bine investești în educația copiilor. Nu vor moșteni acele lucruri, dar vor acumula inteligența altora și o vor transforma pe al lor”, precizează Romanița pentru UNICA.RO.

Citeşte și: Romanița Iovan, dezvăluiri dureroase din copilărie. „Tata nu și-a dorit fată. Țin minte și nu voi uita acest lucru!”

Citeşte și: Romanița Iovan, detalii despre relația cu avocatul Iulian Gogan: „Suntem doi oameni maturi”

Citeşte și: Romanița Iovan, despre prietenia cu Irinel Columbeanu: „Am fost alături de el oricând și oricum. Și el la fel”

Romanița Iovan: „A fost un avantaj că l-am născut la maturitate”

Albert e pasionat de karting, a participat la mai multe competiții și de la 14 ani are licență de pilot de raliu. Romanița Iovan recunoaște că luptă alături de el pentru ca visurile să îi devină realitate.

„A crescut independent, nu l-am cocoloșit, dar încerc să pun si eu un mic deget ca să și le îndeplinească. A fost un avantaj că l-am născut la maturitate, pentru că am putut să mă ocup de el. Am făcut carieră până să îl nasc, apoi a devenit prioritate”, mai spune creatoarea de modă despre fiul său, Albert.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter