Cum își menține Romanița Iovan silueta la 57 de ani: „Nu e un efort foarte mare”

De Unica.ro, pe

Romanița Iovan arată 57 de ani și o siluetă de invidiat. Creatoare de modă a dezvăluit ce trucuri de frumusețe are, dar și ce dietă urmează pentru a se menține în formă.

Romanița Iovan arată impecabil, iar asta se datorează stilul său de viață sănătos. Creatoarea de modă este extrem de atentă la alimentație, în special la calorii.

Dacă vrem să facem într-adevăr un efort, nu e un efort foarte mare, dar este un efort, este important să eliminăm câteva alimente și să ținem oarecum un număr suficient de mic de calorii. Practic nu ar trebui să avem mai mult de 1.500 de calorii pe zi. Dacă chiar ne dorim să slăbim. Și să nu mâncăm după ora 19:00. E simplu de ținut teoretic, mai greu este cu practica, a spus aceasta, potrivit ciao.ro.

Romanița Iovan, despre post: „E o chestie și de voință și de credință”

Romanița Iovan a dezvăluit că obișnuiește să țină și post de Crăciun și de Paște. De sărbători nu a gătit mâncare tradițională, ci salate, care sunt preferatele ei.

Nu gătesc specific ce se mănâncă de sărbători, că vorba fiului meu: mama știe să facă numai salate. Eu asta mănânc, asta știu să fac. Eu chiar am ținut și postul, țin astea două posturi de Crăciun și de Paște. E o chestie și de voință și de credință.

E un cumul și chiar mă simt bine, eu oricum mănânc salate. Nu e un efort prea mare, mai ales ca s-a mâncat foarte mult pește. Chiar a fost foarte ușor de ținut postul. De Crăciun… am gustat si eu un cârnat, două sarmale și cozonac, a mai dezvăluit ea.

Citește și: Sportiva româncă Ana Manea a recunoscut că are o relație cu o femeie

Dragoș Dolănescu, fiul lui Ion Dolănescu, s-a vaccinat anti-Covid-19 de 5 ori

Marina Almășan, dezvăluiri neașteptate despre căsnicia cu Victor Socaciu: „Acum am dreptul să vorbesc despre ce nu s-a spus!”

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit? Ce s-a întâmplat între ei în Zanzibar

La ce trucuri de frumusețe apelează Romanița Iovan

Pe lângă alimentația sănătoasă, Romanița Iovan apelează la un truc de frumusețe mai puțin obișnuit.

Un alt truc este carafa cu apă în care pui un ban sau o linguriţă de argint şi busuioc proaspăt şi laşi aşa peste noapte. A doua zi bei toată apa aia, 750 ml pe stomacul gol.

Argintul purifică apa, busuiocul are şi el un rol. E o povestea unei doamne de 80 de ani care arăta de 55 şi făcea asta, a mai spus designerul, potrivit Libertatea.ro.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter