Romanița Iovan, apariție incendiară în costum de baie. Cât de bine arată la 56 de ani!

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 30 iulie 2021, 17:36

Romanița Iovan și-a uimit fanii din mediul online cu câteva poze incendiare postate pe rețelele de socializare. Creatoarea de modă, în vârstă de 56 ani, se află în vacanță în Grecia și a postat pe pagina sa de Instagram câteva fotografii în costum de baie. Romanița arată incredibil de bine în ținutele de plajă, iar fanii nu au ezitat să o complimenteze pentru acest lucru.

“Superbă, ca întotdeauna!”, “Sexi”, “Arăți fabulos”, “Arăți foarte bine”, au fost doar câteva dintre comentariile celor care îi urmăresc activitatea din mediul online.

Băiatul Romaniței Iovan are 15 ani și are licență de pilot de raliu

Albert Iovan (15 ani), fiul creatoarei de modă și a regretatului pilot de aviație Adrian Iovan, este pasionat de raliuri și a obținut o licență de pilot.

Băiatul a concurat vara aceasta la Campionatul Național de Slalom Paralel la juniori, desfășurat la Sibiu. Mama lui s-a declarat extrem de încântată de pasiunile băiatului și de participarea la concursul de raliuri.

Vezi cum arată Romanița Iovan în costum de baie la 56 de ani în galeria foto de mai sus.

E foarte emoţionant să-ţi vezi copilul la 14 ani cu o licenţă de pilot şi concurând într-un campionat naţional. Este extraordinar că el îşi doreşte şi e foarte pasionat de maşini, iar eu, ca mamă conştiincioasă, l-am încurajat de fiecare dată. Sunt extraordinar de mândră şi mă bucur că am putut să-i sprijin nebunia îmi doresc să-şi îndeplinească visele pe mai departe”, a declarat Romaniţa Iovan în emisiunea „Teo Show”.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter