Ce mare a crescut fiul Romaniței Iovan, Albert. „Seamănă cu tine, Romanița”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 23 noiembrie 2021, 17:36

Albert Iovan, fiul Romaniței (56 de ani) și al lui Adrian Iovan (n. 1958 – d. 2014), are 14 ani și le seamănă foarte mult ambilor lui părinți. Recent, creatoarea de modă a publicat un selfie cu ea și cu adolescentul pe Instagram.

Ce mare a crescut fiul Romaniței Iovan, Albert. „Seamănă cu tine, Romanița”

În dreptul imaginii, Romanița a scris: „Au trecut aproape 15 ani de la botez 🥰”. „Ce semănați, bravo, succes la amândoi în tot ce faceți!”, a scris Irinel Columbeanu (64 de ani). „Da, pisi, mulțumim. Să îți trăiască și ție Irinuca”, a răspuns Romanița.

„Seamănă cu tine, Romanița, dar și cu domnul Iovan…; Ce mare a crescut! Ar fi fost mândru domnul Iovan 🤗; Ce bine seamănă cu mama ❤️; Sunteți ca două picături de apă, semănați foarte bine!; Ce mare și frumos s-a făcut băiatul; Sunteți superbi!; Minunați!”, au mai fost doar câteva dintre comentarii.

În iulie 2021, Albert a concurat în a doua etapă a campionatului de slalom paralel de la Sibiu. „S-a terminat și cea de-a doua etapă de slalom paralel din Sibiu. Am avut parte de mult progres și am căpătat mai multă experiență! În concluzie a fost un weekend SUPERB!!!! Ne vedem în august”, a scris Albert pe Instagram.

„Are foarte multe cunoștințe despre Formula 1 și mașini, în general. Cunoaște extraordinar de multe. E pasionat și de științele exacte care au legătură. E un pas bun pentru viitor. Eu privesc în viitor către momentul când Albert va îmbrățișa o meserie legată de mașini”, mai spunea Romanița Iovan în urmă cu ceva timp, în cadrul emisiunii Teo Show.

Citește și:

Fiica artistei Christina Aguilera a împlinit 7 ani. „Timpul trece mult prea repede”

Alyssa Milano, implicată într-un accident rutier. Unchiul actriței se afla la volan

Cu ce se ocupă acum Adrian Țuțu, primul câștigător „Românii au Talent”

În ianuarie 2014, Adrian Iovan s-a stins din viață în urma accidentului aviatic din Munții Apuseni. Pentru Romanița a fost cumplit să-i explice lui Albert, care atunci avea doar 7 ani, ce s-a întâmplat cu tatăl lui.

„Un medic care a fost în avion m-a sunat și mi-a spus că cei de la Colegiul Medicilor vor să-i ofere o diplomă în onoarea tatălui lui. L-am consultat pe Albert. După două zile i-am zis exact cum a zis Albert. Mi-a spus că nu are nevoie de nicio diplomă și că el nu înțelege cum dintr-un avion plin cu medici nu a fost în stare niciunul dintre ei să-l ajute pe tatăl lui.

Copil la 7 ani. Copilul a spus esența foarte clar. Albert a crescut în acest interval de timp cu această traumă, suferință, însă acum se bucură când mergem în Apuseni.

Încercăm să facem din drumul nostru până acolo un fel de comemorare. Eu am spus și o mai zic că Adrian a lăsat acolo toată energia lui. Până urcăm acolo tot timpul este soare”, a dezvăluit Romanița Iovan, la Interviurile VIVA!, în martie 2018.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter