Romanița Iovan, dezvăluiri dureroase din copilărie. „Tata nu și-a dorit fată. Țin minte și nu voi uita acest lucru!”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Luni, 23 ianuarie 2023, 19:08

Romanița Iovan (58 de ani) a vorbit deschis despre relația pe care o are cu tatăl său.

Invitată în emisiunea “40 de întrebări”, moderată de Denise Rifai, celebra creatoare de modă a recunoscut că venirea ei pe lume nu l-a bucurat prea tare e tatăl ei. Părinții Romaniței aveau deja un băiat, iar ea s-a născut doar pentru că mama ei și-a dorit nespus de mult și o fată.

„Poate că nu aș fi venit pe lume!”

„Când m-am născut, părinții mei erau foarte tineri. Acasă mă aștepta un frățior de 1 an și 3 luni, iar dacă mama nu și-ar fi dorit foarte mult o fată, poate că nu veneam pe lume” – a declarat, în trecut, Romanița Iovan.

Citeşte şi: Cum își menține Romanița Iovan silueta: „Nu e un efort foarte mare”

Se pare că tatăl creatoarei nu ar fi fost foarte încântat de nașterea ei. Cunoscând acest detaliu, Denise Rifai a întrebat-o pe Romanița Iovan dacă a ocupat vreodată primul loc în inima tatălui ei.

„Țin mine și nu voi uita acest lucru!”

“Se spune că tații sunt cu fetele, iar mamele cu băieții. ‘Vreodată’ am ocupat primul loc în inima tatălui. Dar nu a fost, în niciun caz, atunci când m-am născut. Țin mine și nu voi uita acest lucru. Cum mama mi-a povestit că ea și-a dorit să dea naștere celui de-al doilea copil pentru că simțea că va fi o fată.

Dar, pe lângă faptul că mai nimeni nu a dorit… – erau foarte tineri, era normal, poate… -, atunci când m-am născut, tata ar fi zis (n.r. – cu dezamăgire în glas) ‘O fată? Tot fată?’. Chiar dacă era al doilea copil, ar fi fost bine să fie tot băiat.

Citeşte şi: Romanița Iovan, declarații cu lacrimi în ochi despre moartea fostului soț, pilotul Adrian Iovan

Ideea e că sigur lucrurile s-au schimbat între timp. Am avut și am o relație destul de bună cu tatăl meu. Mai ales că de la el am moștenit partea artistică. Chiar dacă el era cadru militar de tânăr, a scris și scrie foarte multe articole și poezii. Deci partea artistică am moștenit-o de la tatăl meu.” – a dezvăluit Romanița Iovan în emisiunea de la Kanal D.

Romanița Iovan și secretul relației cu avocatul Iulian Gogan

Creatoarea de modă este de peste 15 ani într-o relație cu Gogan. Ei se completează de minune în relație, el fiind foarte calm din fire, iar ea mai agitată. Romaniața Iovan a spus în urmă cu câteva luni că secretul unei relații longevive și reușite stă echilibru, lipsa constrângerilor și libertatea.

„E foarte importantă libertatea. Eu i-am oferit libertatea să se ducă la golf. E nemaipomenit să încurajezi pasiunea celuilalt. Libertate și degajare, fără stres, fără constrângeri, este cel mai bine să te simți liber. Nu îi dau libertate să se ducă cu alte fete sau ceva, așa ceva nu există că nu-și dorește.

Citeşte și: Romanița Iovan, despre prietenia cu Irinel Columbeanu: „Am fost alături de el oricând și oricum. Și el la fel”

Dacă ar fi să nu mă mai iubească, pleacă de tot, nu așa cu jumătăți de măsură. Nu e cu libertăți de genul la noi”, a dezvăluit creatoarea de modă.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter