Cum arată astăzi fiul Romaniței Iovan. Băiatul are 15 ani și are licență de pilot de raliu

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 28 iulie 2021, 15:49

Albert Iovan (15 ani), fiul creatoarei de modă Romanița Iovan (54 de ani), și a regretatului pilot de aviație Adrian Iovan, a reușit performanța de a obține o licență de pilot de raliu la o vârstă atât de fragedă și a concurat recent la Campionatul Național de Slalom Paralel la juniori, desfășurat la Sibiu.

Aceasta este prima competiție de acest gen la care participă tânărul. Albert Iovan este pasionat de matematică și științe exacte, iar când nu studiază, își ocupă timpul liber pilotând bolizi cu mulți cai putere.

Romanița s-a declarat extrem de încântată de pasiunile băiatului și de participarea la concursul de raliuri.

Citeşte şi: Andreea Marin, despre a doua sarcină: „Lucrurile se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple”

Citeşte şi: Mirela Vaida, fotografii rare cu soțul ei. Cum arată și cu ce se ocupă partenerul de viață al vedetei

Citeşte şi: Secretul lui Florin Dumitrescu pentru o salată de vinete perfectă

Citeşte şi: Ce facultate a urmat Alex Velea. Solistul nu a profesat niciodată în domeniul studiat

„Sigur că am emoţii. E foarte emoţionant să-ţi vezi copilul la 14 ani cu o licenţă de pilot şi concurând într-un campionat naţional. Este extraordinar că el îşi doreşte şi e foarte pasionat de maşini, iar eu, ca mamă conştiincioasă, l-am încurajat de fiecare dată. Sunt extraordinar de mândră şi mă bucur că am putut să-i sprijin nebunia îmi doresc să-şi îndeplinească visele pe mai departe”, a declarat Romaniţa Iovan în emisiunea „Teo Show”, difuzată la Kanal D.

Vezi cum arată astăzi fiul Romaniței Iovan în galeria foto de mai sus.

Adrian Iovan a murit într-un accident aviatic în munții Apuseni

Pilotul Adrian Iovan şi o studentă în anul V la Institutul de Medicină Militară din Bucureşti şi-au pierdut viaţa după ce avionul de mici dimensiuni de tip BN2. Pa bordul aeronavei se afla un echipaj medical, care a aterizat forţat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată din munții Apuseni, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.

Unul dintre medicii din aeronavă a reuşi să sune la 112, la ora 16.16, anunţând incidentul. Iovan era comandantul echipajului și a fost declarat vinovat în totalitate pentru accident.

În 2005 cuplul Adrian și Romanița Iovan a intrat în atenția presei de scandal după ce un hoț a pătruns noaptea prin efracție în locuința acestora. Adrian Iovan l-a împușcat mortal pe infractor și a intrat sub incidența justiției. În cele din urmă, justiția a apreciat că incidental a fost în legitimă apărare.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter