Vedete: Dana Săvuică îţi dezvăluie secretele ei de frumuseţe

De Revista Unica, pe

Învingătoare în lupta cu semnele trecerii timpului nu te poţi declara vreodată, spune vedeta. Dar, văzând-o cât de bine arată la cei 42 de ani pe care-i are, înclini să crezi că a descoperit secretul tinereţii fără bătrâneţe.
 

Află cum se întreţine Dana!

Sunt atentă la semnalele  corpului meu şi contraca-rez efectele timpului prin inovaţiile ştiinţei aplicate în beauty. Tehnologia avansată îţi poate păstra prospeţimea fără să invadeze agresiv; trebuie doar să fii conştientă că tratamentele de prevenire sunt cele mai eficiente.    

Cremele cu fitoestrogeni şi celule stem fac minuni pentru femeile de peste 40 de ani. Eu folosesc, din gama Ericson Laboratoire, crema şi serumul Hydra Hormone.

Având  un ten gras, predispus la acnee, am recurs la terapia „vampire“. Asta presupune crearea unei plasme din propriul meu sânge, în care se adaugă un cocktail de vitamine şi acid hialuronic, plasmă care se reinjectează în zonele cu semne, cicatrice, pori deschişi sau riduri.

Apelez la sfaturile medici-lor de la MikoMed, aşa că urmez un tratament pentru gât şi piept – umplerea ridurilor fine cu micropar-ticule de acid hialuronic. Mai fac tratamente cosme-tice de lifting şi energizare a tenului, o terapie focusată pe fibloblaste, ce stimulează producţia de colagen în maximum 45 de zile.
Pentru slăbit, am descope-rit la Miko Med acupunctu-ra în lobul urechii, ce sto-pează pofta de mâncare.

Mişcarea e cel mai puternic  antidepresiv! Zilnic merg în parc, închiriez o bicicle-tă şi fac 4-5 ture în jurul lacului, apoi plimb câinele la pas. Şi mai fac, tot dimineaţa, 30 de minute de exerciţii pe aparatul Gazelle şi pe stepper.

Mănânc puţin şi des, tot ceea ce îmi place, fără exce-se, beau multă apă, prefer salatele cu muguri de pin şi seminţe. Folosesc la prăjit uleiul de palmier şi înlocu-iesc zahărul cu fructoză la prăjiturile de casă.

Proiectele diverse mă ţin în priză. Am linii de haine şi accesorii pentru femei şi bărbaţi, una de decoraţiuni, Etiquette by Dana Săvuică (se găsesc pe FashionDays.ro) şi, recent, am lansat şi o colecţie de rochii de ocazie, în Galeria Designerilor Români din Cocor.

Botoxul a fost dragoste la prima vedere

La 40 de ani, de ziua mea, am încercat un filler cu botox la frunte, la ridurile dintre sprâncene. Faptul că muşchii sunt acum relaxaţi şi pot avea tot timpul o privire senină mă face fericită şi mulţumită.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter