“Dacă a trecut de o anumită vârstă, ce, o femeie nu mai are voie să iubească, să facă sex?”. Dana Săvuică, mesaj pentru românii care critică femeile, în funcție de vârstă

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 06 iulie 2022, 17:52

La 52 de ani, Dana Săvuică are o siluetă de invidiat și își trăiește din plin viața, publicând adesea imagini din vacanțele ei, pe rețelele de socializare.

Cu toate acestea, întotdeauna mai apare câte o persoană care îi judecă alegerile sau o judecă pe ea, pentru modul în care pozează. Vedeta a vorbit recent despre acest lucru, spunând că nu înțelege românii care critică femeile, în funcție de vârstă.

“Îmi doresc să am o viață cât mai lungă și mai plină, adică aș vrea să-mi păstrez feminitatea, frumusețea, să mă îngrijesc, să arăt bine, să fiu sănătoasă. Mi-aș dori foarte mult să rămân pe val, ca să zic așa, pentru că oamenii au tendința să uite de cei care trec de o anumită vârstă. Mă uit în jur și uneori mai aud comentarii de genul: «Aoleu, ai vârsta mamei mele». Presupun că ei nu-și dau seama, dar ei o jignesc pe mama lor. Adică ce înseamnă că, dacă a trecut de o anumită vârstă, nu mai trebuie să fie frumoasă, să se îngrijească, nu mai are dreptul la viață, nu mai are dreptul să călătorească, să iasă în oraș, să iubească, să facă sex?” – a declarat Dana Săvuică pentru Libertatea.ro.

Despre cum reușește să se mențină într-o formă atât de bună, vedeta a spus clar. „Eu am renunțat la carne de mult. Eu sunt o femeie la 52 de ani, vrei să-ți spun și cuvântul menopauză, care hormonal distruge absolut tot echilibrul nostru? Trebuie să fim cu mare băgare de seamă, atunci când ne facem un plan de nutriție, dar asta nu înseamnă că nu mâncăm și noi o mică prăjitură măcar o dată pe săptămână, o înghețată, un pahar de vin roșu seara. Hai să nu mai fim restrictivi că ne-am săturat de atâtea restricții!”, a spus vedeta, pentru Click.ro

Citește și – Irinel Columbeanu, despre venirea Monicăi Gabor în România: „Am aflat din presă”

Citește și – Celebrul chitarist Carlos Santana a leșinat pe scenă, în timpul unui concert în aer liber

Citește și – EXCLUSIV. Irina Rimes, experiență „funny, dar și înfricoșătoare” cu un fan: „Chiar la ușa casei mele”

Citește și – David și Victoria Beckham au spus care este secretul relației lor de 25 de ani

Dana Savuică a divorțat de soțul ei, Răzvan Stanciu, în 2016, pe cale amiabilă, la notar. Vedeta a declarat la acea vreme că i-a fost greu sa renunțe la mariajul de 25 de ani. Însă motivele despărțirii au fost clare și niciunul dintre ei nu a încercat să le ascundă. „Gelozie, ceva probleme financiare, dar se rezolvau, și infidelitatea partenerului, acestea au fost motivele. Într-o relație, drumul e pe ambele sensuri și cu dus, și întors. În 25 de ani, nu ai cum să nu înșeli și cu gândul, și cu fapta”, a declarat vedeta, pentru aceeași sursă.

Totodată, vedeta a povestit și cine sunt bărbații care i-au făcut avansuri după divorț. “Adrian Enache, Giovani Becali și Cătălin Botezatu mi-au făcut avansuri”, a spus Dana Săvuică.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter