Ce frumoasă este fiica Danei Săvuică! Cu ce se ocupă

De Unica.ro, pe

Din fostul mariaj cu Răzvan Stanciu, Dana Săvuică are o fiică, Julie Stanciu, în vârstă de 27 de ani. „Iubita mea, ești cel mai prețios om din viața mea! Te iubesc de la pământ la stele și mă bucur din suflet că tu ești copilul meu”, scria Dana în decembrie 2019, în mediul online.

Ce frumoasă este fiica Danei Săvuică! Cu ce se ocupă

„Mi-ai oferit cele mai frumoase clipe în toți acești ani, m-ai făcut fericită și mândră pentru că ai vrut să-ți croiești propriul drum în viață. Călătorim împreună, vorbim despre viață, mergi cu mine în emisiuni (bombănind ușor, ce-i drept).

Ești un copil cuminte și cu multă determinare de a însemna ceva în societatea în care trăiești. Ai cântat pe scenă, scrii pe blogul tău, dar fără să-ți dorești celebritate. Admir mult la tine această verticalitate și idealismul cu care privești viața.

Îți doresc azi, de ziua ta, să ți se îndeplinească toate dorințele, să fii sănătoasă, fericită și iubită. Meriți tot ce e mai bun să ți se-ntâmple! (…) La mulți ani! 🎂🥂💫”, a continuat Dana, în ziua aniversării de 26 de ani a Juliei.

Pe blogul personal, ultima postare a lui Julie este din anul 2018. Din vechile sale postări, tânăra pare pasionată, la fel ca mama ei, de altfel, de călătorii. „Cu ocazia zilei mele de 24 de ani, am primit cadou de la maică-mea un pachet turistic de trei nopți în Dubai, la care am mai adăugat eu încă 2.

Am așteptat cu nerăbdare mai mult de jumătate de an această călătorie, deoarece îmi doream demult să ajung în acest oraș ultra-luxos și multicultural”, scria în ianuarie 2018. Julie a mai vizitat țări ca Olanda, Turcia, Grecia și Irlanda.

Citește și:

Oana Roman, despre atacurile ei de panică: „Practic nu mai puteam să trăiesc”

Cum se menține în formă Lavinia Petrea. „M-am ambiționat să mă reapuc de mișcare”

Zara Tindall, nepoata Reginei Elisabeta a II-a, a născut pe podeaua din baie

Cu ce se ocupă tânăra

„Fiica mea stă pe picioarele ei. (…) Fiica mea, Julie, a fost în străinătate cu o bursă Erasmus, dar și-a terminat studiile în București, la Universitate. A făcut Științe Politice. A urmat câțiva ani job-uri la companii multinaționale.

Acum a prins un job temporar la Ministerul Mediului. Face ceea ce a învățat să facă în facultate. Asta e foarte bine pentru experiența ei profesională”, declara Dana Săvuică pentru VIVA!, în februarie 2019.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter