Ce bărbați celebri din România i-au făcut avansuri Danei Săvuică

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 10 noiembrie 2021, 16:48

Invitată în platoul emisiunii La Măruță, Dana Săvuică (51 de ani) a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță (43 de ani) de a răspunde mai multor întrebări picante. După fiecare răspuns, modelul putea alege să dezvăluie întrebarea sau să mănânce picat.

Ce bărbați celebri din România i-au făcut avansuri Danei Săvuică

Una dintre întrebări a fost: „Numește trei bărbați din showbizul românesc care ți-au făcut avansuri, dar i-ai refuzat!”. Dana a spus: „Așa, Adrian Enache. Nu pot măi… sunt bărbați însurați. Don Giovani [Giovani Becali]. Băi și foarte elegant, Cătălin Botezatu. (…) Sunt bărbați foarte mișto!”.

După 25 de ani de relație, dintre care 22 de mariaj, în 2015, Dana Săvuică și Răzvan Stanciu au divorțat. Fosta pereche are împreună o fiică, Julie, în vârstă de 26 de ani. În prezent, vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat a cărui identitate nu își dorește să o facă publică.

De ce au divorțat Dana Săvuică și Răzvan Stanciu?

O altă întrebare a fost: „Care a fost principalul motiv pentru care ai divorțat?”. Dana a răspuns: „Gelozie. Probleme financiare așa și așa, se rezolvau. Aș zice și infidelitatea partenerului, dar nu o să spun care dintre ei. Hahaha! Mă inviți la podcastul tău și îți spun mai multe despre chestia asta”.

Întrebată de Măruță, „te-a înșelat [fostul soț]?”, Dana a adăugat: „Știi cum e într-o relație, drumul e în ambele sensuri, și cu dus și cu întors. Nu detaliem. Cel puțin cu gândul (n.r. – a înșelat ea). Am zis cel puțin, da!”.

„Băi, în 25 de ani, acum pe bune, hai să fim serioși, n-ai cum să nu înșeli cu gândul, n-ai cum! Cu fapta? Cu gândul… cu fapta probabil… fiecare după ce știe și cum poate. Gelozie? Da, în ce relație nu există gelozie?”, a mai spus.

Citește și:

Andra, despre recuperarea după COVID-19: „Nu-mi doresc să mai trec prin așa ceva”

Familia lui Nelu Ploieșteanu vrea să dea în judecată spitalul în care artistul a fost internat

Marius Elisei a reacționat după ce s-a scris că are o nouă iubită și că aceasta ar fi însărcinată

Cu ce se ocupă Julie Stanciu, fiica Danei Săvuică

„Fiica mea stă pe picioarele ei. (…) Fiica mea, Julie, a fost în străinătate cu o bursă Erasmus, dar și-a terminat studiile în București, la Universitate. A făcut Științe Politice. A urmat câțiva ani job-uri la companii multinaționale.

Acum a prins un job temporar la Ministerul Mediului. Face ceea ce a învățat să facă în facultate. Asta e foarte bine pentru experiența ei profesională”, declara Dana Săvuică pentru VIVA!, în februarie 2019.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter