Cu ce artistă celebră din România s-a sărutat Dana Săvuică

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 07 mai 2021, 17:49

Invitată în platoul emisiunii La Măruță, Dana Săvuică (51 de ani) a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță (43 de ani) de a răspunde mai multor întrebări picante. După fiecare răspuns, modelul putea alege să dezvăluie întrebarea sau să mănânce picat.

Cu ce artistă celebră din România s-a sărutat Dana Săvuică

Una dintre întrebări a fost: „Care este numele vedetei de sex feminin din showbizul românesc cu care te-ai sărutat?”. Inițial, Dana nu și-a amintit, însă apoi a spus: „Problema este că nu îmi aduc aminte…

Îmi aduc aminte, dar o dăm din caterincă și râs în plâns. Da, Mădălina Manole. Da. Era altceva. Era un lucru prietenesc. Țin minte, eram la o discotecă și dansam și ne simțeam bine și a fost așa, o chestie de moment, mai mult de drăgălășenie”.

Mădălina Manole s-a stins din viață pe 14 iulie 2010, în ziua în care aniversa 43 de ani. Artista și-a pus capăt vieții după ce a băut Furadan, un pesticid toxic.

Supranumită „fata cu părul de foc”, Mădălina a făcut parte din Cenaclul Flacăra, colaborând cu mai mulți artiști ai anilor ’80. În 1988 a câștigat o mențiune la Festivalul de Muzică de la Mamaia, cu piesa Un om sentimental.

Începând din anul 1990, melodiile ei s-au bucurat de succesul publicului, printre cele mai cunoscute piese regăsindu-se: Ei și ce, Te-am văzut mi-ai plăcut, Fată dragă, Vreau să te uit, A fost iubire, Tu n-ai avut curaj.

Din 1994 până în 2003, Mădălina a fost căsătorită cu compozitorul Șerban Georgescu. În 2009, solista a devenit mama unui fiu, Petru Jr. (12 ani), alături de partenerul ei, Petru Mircea. Câteva luni mai târziu, Mădălina și Petru s-au căsătorit.

Citește și:

Andra, despre recuperarea după COVID-19: „Nu-mi doresc să mai trec prin așa ceva”

Familia lui Nelu Ploieșteanu vrea să dea în judecată spitalul în care artistul a fost internat

Marius Elisei a reacționat după ce s-a scris că are o nouă iubită și că aceasta ar fi însărcinată

Biletul de adio al Mădălinei Manole

„Mi-a dăruit Dumnezeu – cel mai frumos și curat suflet din lume, Puiu al meu, – cel mai mare și minunat dar, copilașul nostru, – cei mai buni și sacrificați părinți din lume, – frate drag, nepoți dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu!

Nu le merit, nu știu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos!!! Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte și astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viața mea! Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu.

Voi toți mă iubiți și mi-ați arătat lucrul acesta mereu, tot timpul! Și, totuși, eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viața! Așa gândesc eu, așa trebuie!!! Cum să închei rândurile astea??? Cum??? Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toți dar și la ce să fac să nu mai fiu! Pui mic să rămână o perioadă la Botoșani, cu mama și tata!

Poate mă va ierta, mai târziu! Când va fi mare. Puicu meu – ai grijă de tot, atât cât poți! Nu uita de banii de la BRD!!! În cont euro!!! Și ai mei scumpi să mă ierte, atât pot să gândesc, am ajuns aici numai din vina mea! Și să-l iubească mult pe Puiu, rămâne sufletul meu pentru tot ce a făcut pentru mine, pentru sufletul lui!

Nu mă judecați, nu vă judecați dragii mei părinți și frate, mergeți înainte de dragul copilului nostru și de dragul lui Mihăiță, vă implor!!! Vinde tot ce se poate vinde, casa, orice, teren, dar vreau să rămână bani pentru Pui mic (scoli) și … pentru Mihăiță, Marian, Mihaela”, a fost biletul de adio al artistei.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter