Mama Asianei Peng, declarații tăioase la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Cum a reacționat antrenorul

De Unica.ro, pe

Laurențiu Reghecampf a publicat în mediul online prima fotografie cu el și cu actuala lui iubită. Corina este însărcinată cu cel de-al treilea copil al antrenorului, un băiețel, care se va naște în primăvara anului acesta. În imagine, Laurențiu și Corina apar alături de Luca, fiul antrenorului din primul mariaj, și de iubita acestuia, Asiana Peng.

Mama Asianei Peng, declarații tăioase la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Cum a reacționat antrenorul

Asiana și Luca formează un cuplu din vara anului trecut. „Asiana este împreună cu Luca și este foarte fericită cu el. Le doresc tot binele din lume și niciodată nu o să mă amestec în viața sentimentală a fetei mele”, declara mama Asianei, Silvana Peng, în august 2021.

Laurențiu mai are un fiu, Laurențiu Reghecampf Junior, în vârstă de 13 ani, din mariajul cu Anamaria Prodan. Fostul cuplu s-a separat în vara anului 2021. Primul termen de judecată al divorțului este pe 7 februarie 2022. Antrenorul a publicat selfie-ul cu Luca, Asiana și Corina ca răspuns la interviul pe care mama Asianei l-a oferit pentru Fanatik.

În cadrul acestuia, Silvana l-a criticat și ironizat pe antrenor pentru încheierea atât a primului, cât și a celui de-al doilea mariaj după 13 ani de căsnicie. „Mă sperie cumva faptul că din 13 în 13 ani unii consideră că e de despărțit și de luat de la capăt… (…) Eu nu condamn pe nimeni. Fiecare face ce crede de cuviință, dar aș prefera ca Luca să nu ia nimic negativ de la nimeni”, a declarat Silvana Peng.

„Sper ca peste 13 ani să n-o văd plângând pe Asiana și eu să mor ca mama Marianei Pffeifer (n.red.: prima soție a lui Laurențiu Reghecampf). Că dânsa așa a murit, aproape de data când a fost anunțată că, după 13 ani, s-a rupt relația dintre Mariana și Laurențiu. Atât de tare s-a frământat femeia aia, până a murit. Dar asta e, fiecare are o karmă, fiecare plătește bunele și relele”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Anamaria Prodan, detalii despre ultimele luni din mariajul cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, declarații usturătoare despre Laurențiu Reghecampf: „Am muncit mult să-l fac cunoscut”

Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: „A greșit teribil”

Despre iubita antrenorului, Silvana a mai spus: „S-a scris că îi merg afacerile fantastic cu China. (…) Mă tem că visează să se folosească de copiii mei și de soțul meu ca să se întâmple aceste lucruri. Or, în condițiile astea, poarta i se închide. (…) Să desparți o familie cred că e cel mai mare păcat pe lumea asta”.

Laurențiu Reghecampf: „Asiana este parte din familia mea, prin iubirea care o leagă de Luca”

„Dacă nu aș fi considerat că îmi este nedreptățită familia, nu aș fi răspuns declarațiilor pe care doamna Silvana, mama Asianei, le-a oferit astăzi presei. Asiana este parte din familia mea, prin iubirea care o leagă de Luca. Este injust ca numele ei să fie folosit într-un context față de care nu are nicio implicare”, a scris Laurențiu Reghecampf pe Instagram.

„Îngrijorările doamnei Silvana nu au niciun temei. Asigur pe oricine că atât Luca, cât și ceilalți membri ai familiei noastre – eu, Corina – îi acordă Asianei și iubire, și respect. Aceste îngrijorări ale doamnei Silvana ar trebui, mai degrabă, să fie legate de faptul că a consimțit să facă jocul dezgustător al fostei mele soții. Că s-a asociat unei situații de familie care nu o privea pe domnia sa”, a continuat.

„Nu o judec însă! Ca părinte, poate că am reacționat și eu greșit, în trecut, atunci când am fost influențat de alte persoane. Îmi place să cred că nu se regăsește în acele declarații. Că ele sunt doar rezultatul intoxicărilor din partea altcuiva”, a mai spus.

„Dacă avea sau va mai avea vreo temere reală, eu sunt deschis oricând dialogului, ca dovadă că beneficiază de iertarea mea. Până la urmă, Asiana, pe care, repet, am integrat-o cu dragoste în familia noastră, nu trebuie să fie „prinsă la mijloc” și să sufere din cauza nechibzuinței nimănui. În ce ne privește, NOI RĂMÂNEM UNIȚI!”, a încheiat.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter