Cum s-a regăsit Andreea Raicu, cu ajutorul terapiei: „Imaginea mea era o mască fantastică”

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Vineri, 13 ianuarie 2023, 11:00

Andreea Raicu (45 ani) este una dintre cele mai iubite și apreciate vedete de televiziune din România. De-a lungul timpului, fosta prezentatoare și-a câștigat numeroși fani, însă și mulți critici.

Andreea Raicu a vorbit deschis despre viața ei și a dezvăluit lucrurile prin care reușește să rămână mereu o persoană optimistă și fericită. De asemenea, ea a discutat și despreși cum a ajutat-o terapia să se regăsească.

Andreea Raicu, despre stima de sine: „Eram extrem de timidă”

Despre ea, Andreea Raicu spune că este o ființă care își dorește să trăiască liber și în adevăr. Recunoaște că nu este un lucru simplu, dar este o promisiune pe care și-a făcut-o în urmă cu 10 ani, atunci când a plecat din India.

„Unul dintre lucrurile pe care le-am descoperit acolo era că mă mințem foarte tare. Mă mințeam că sunt fericită, că am viața cea mai tare, ce se vedea din exterior. Mi-am dat seama că minciuna asta mă făcea să sufăr și am spus că pentru mine este important să găsesc adevărul”, a spus Andreea Raicu.

Citește și: Andreea Raicu, despre trauma care i-a marcat adolescența: „Nu aveam curaj”

Prezentatoarea povestește că a descoperit cu adevărat cine este de fapt, atunci când a mers printre oamenii străini, care nu o cunoșteau și care nu știau cu ce se ocupă. A fost momentul în care a înțeles că

„Se spune că ajungi să te cunoști printre străini. Când ei nu știu cine ești, cu ce te ocupi, nu știu de unde vii, nu știu ce mașină conduci. Și am descoperit la un moment dat, când am început să merg în retreat, pentru că nu voiam să spun cine sunt și ce fac, că eram extrem de timidă, extrem de fricoasă, speriată de felul în care m-ar percepe oamenii și mi-am dat seama că imaginea mea și poziția mea era o mască fantastică”. Ele erau acest scut, care mă făceau să mă simt în siguranță”, a povestit vedeta în podacstul lui Damian Drăghici.

„M-am simțit ca un iepure de fricos”

Intrarea într-o colectivitatea pe care nu o cunoștea a făcut-o pe Andreea Raicu să simtă frica. Vedeta mărturisește că s-a simțit speriată de felul în care putea fi percepută, sde faptul că nu știa dacă va fi acceptată sau nu. „Puteam să le spun că eu lucrez în televiziune și atunci oamenii își schimbau părerea despre mine, dar mi-am dorit să nu le spun cine sunt”, mărturisește Andreea Raicu.

Fosta prezentatoare spune că anul 2022 a fost pentru ea un an extrem de greu, care a venit cu foarte multă muncă și foarte multe provocări. Tot ea spune că pentru anul 2023, una dintre cele mai importante rezoluții este să trăiască liniștit și fără grabă.

„Vreau să nu mai simt încordare în corp. Să mă simt relaxată și liniștită. Alertă, prezentă, dar nu încordată. Îmi doresc să lucrez mai mult cu oamenii. Vreau să mă întorc la dezvoltarea personală și să fac cât mai multe proiecte în zona asta”, spune Andreea Raicu.

Citește și:  Andreea Raicu are un nou bussines: „Vreau să creez conexiune”

Andreea Raicu a povestit că a urmat mai multe cursuri de terapie în străinătate. În țări precum India sau Germania, vedeta a învățat cât de important este să te cunoști ca persoană și să fie mult mai deschisă.

„M-am simțit foarte confuză, pentru că eu nu mai știam cine sunt. Eram construită într-un anumit fel și dintr-o dată mi-au dat de pe mine tot felul de layere (fațete) și am zis că eu nu sunt așa. Dar de fapt, eu nu eram așa pentru că de fapt mi se spusese cum să fiu”, a mărturisit vedeta.

Sursa fotografii: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter