Cristina Șișcanu, urare emoționantă pentru aniversarea de 18 ani a fiului lui Mădălin Ionescu

De Unica.ro, pe

Pe 7 decembrie 2021, Filip, fiul lui Mădălin Ionescu (51 de ani), a împlinit 18 ani. Cu ocazia aniversării acestuia, soția prezentatorului TV, jurnalista Cristina Șișcanu (37 de ani), a scris un mesaj emoționant în mediul online.

Cristina Șișcanu, urare emoționantă pentru aniversarea de 18 ani a fiului lui Mădălin Ionescu

„Astăzi, Filip a împlinit 18 ani… Poate să se însoare. 😜. Offf, de ce a trebuit să porți aceasta suferință? Îți voi fi alături până la capăt, dincolo de limitele vizibile și invizibile ale existenței! La mulți ani, băiatul meu iubit! #filipionescu”, a scris Mădălin Ionescu pe Instagram.

Din fostul mariaj, jurnalistul mai are o fiică, Ștefania, în vârstă de 24 de ani. Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au căsătorit în primăvara anului 2011. Șase ani mai târziu, în primăvara anului 2017, Cristina a dat naștere primului copil al cuplului, o fiică, Petra.

„La mulți ani, băiatul meu iubit! 18 ani… un ochi îmi râde și altul îmi plânge… Parcă ieri m-ai luat de mână în parc și ne-ai pus, pe mine și pe tatăl tău, să ne ținem de mână… De-atunci suntem împreună, de-atunci am devenit mamă… Aveai 6 ani… Lacrimile îmi curg șiroaie când scriu aceste rânduri… Și astăzi mai simt revoltă împotriva destinului”, a scris Cristina Șișcanu în mediul online.

„De ce trebuie să duci o asemenea povară? Te iubim enorm și ne dorim din suflet să fii fericit. Ne înseninezi zilele cu fața ta solară și cu zâmbetul larg. Îți doresc tot binele din lume și voi fi mereu alături de tine! Ești un copil special, am crescut alături de tine și am învățat lecția răbdării și a iubirii necondiționate. ❤️ #filip”, a încheiat.

Ce problemă de sănătate are Filip Ionescu

„Filip a avut o neșansă, a fost un caz special. Cu el am făcut mari eforturi, deși, când ai un copil care trece printr-o dramă, nu poți spune că ai făcut suficient… El nu prea mai poate fi ajutat. Când ai neuronii prăjiți, ce să mai faci? Filip s-a născut perfect sănătos, normal, dar a luat virusul varicelei la vârsta de două luni, iar vaccinul nu exista la noi…”, a declarat Mădălin Ionescu pentru OK! Magazine.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cristina Șișcanu a vorbit despre divorț: „Nu știu cum ar trebui să răspund”

Cristina Șișcanu, despre decesul socrului ei: „Nu e ușor, nu e ușor deloc”

Cristina Șișcanu, ținta comentariilor negative în mediul online. „Ține de bun simț să te acoperi”

„În România nu era, nici medicii nu erau suficient de informați… Acum, fizic vorbind, el are încă foarte multe din abilitățile unui om normal. Dar mi-e foarte greu să-mi imaginez că va fi integrat… Este extrem de creativ! Are o imaginație incredibilă!”, a continuat.

„Desenează inimaginabil, fotografiază, scrie, a ajuns să descarce programe de pe Internet înainte să știe să citească. Are o memorie vizuală excelentă. Neputând să vorbească, a trebuit să-și dezvolte alte abilități”, a mai spus Mădălin Ionescu. „În mod normal, vaccinul ăsta se face la vârsta de doi ani, doar că, atunci când a fost Mădălin în Germania, medicii i-au spus că ar fi trebuit să îi fie administrat lui Filip imediat după infectare…”, a completat Cristina Șișcanu.

„Noi acum încercăm să ne dăm seama cam ce activitate ar putea avea ca să poată obține un venit, o colaborare. Când l-am întrebat ce vrea să se facă, mi-a spus că i-ar plăcea să prezinte meteo, pentru că de mic e foarte pasionat de hărți”, a mai spus Cristina Șișcanu atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter